معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: نظارت و بازرسیهای بهداشتی حوزه دامپزشکی، در ایام نوروز افزایش مییابد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز چهارمحال و بختیاری، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: نظارت و بازرسیهای بهداشتی حوزه دامپزشکی، در ایام نوروز افزایش مییابد.
حسین صالحی افزود: در راستای اجرای این طرح، ۴۰ نفر روز در قالب ۲۰ اکیپ ثابت و ۵۴۰ نفر روز در قالب ۱۸۰ اکیپ سیار در سطوح استانی و شهرستانی، در خصوص نظارت و بازرسیهای بهداشتی در این ایام به ارائۀ خدمت میپردازند.
به گفته وی، طرح افزایش نظارتهای بهداشتی بر انواع فرآوردههای خام دامی (انواع گوشت قرمز و سفید، تخممرغ، شیر، عسل، آلایشهای خوراکی دام و طیور) همزمان با سراسر کشور، از ۲۵ اسفند ماه جاری آغاز میشود و تا ۱۷ فروردین سال آینده ادامه مییابد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی افزود: شهروندان برای تهیۀ انواع گوشت قرمز و آلایشهای خوراکی دامی، صرفاً از واحدهای صنفی مجاز و دارای پروانه کسب معتبر و حائز شرایط بهداشتی اقدام نمایند.
به گفته صالحی، شهروندان در صورت مشاهدۀ هرگونه تخلف، می توانند نزدیکترین مرکز دامپزشکی مراجعه و یا به تلفن گویای ۱۵۱۲ اطلاع رسانی کنند.