افزایش تولید گوشت قرمز و شیر خام در سال ۹۸ - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳

افزایش تولید گوشت قرمز و شیر خام در سال ۹۸

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان از افزایش تولید گوشت قرمز و شیر خام در این استان خبر داد.

میر حجت علی اکبر نژاد، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: امسال تولید گوشت قرمز ۶۰۰ تن و شیر خام ۱۰ هزار تن افزایش داشته است.

او با بیان اینکه بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز در سه ماهه پایانی امسال تولید شده است، افزود: تولید گوشت قرمز به میزان ۲۸/۳ هزار تن بوده که نسبت به سال گذشته ۶۰۰ تن افزایش داشته است.

معاون بهبود تولیدات دامی گیلان با اشاره به اینکه در سه ماهه پایانی سال ۹۸ گیلان ۶۷،۸۹ هزار تن شیر خام تولید شده است، اظهار داشت: جمعیت دامی این استان در حال حاضر یک میلیون و ۲۷۸ هزار و ۳۰۳ رأس است.

میرحجت علی اکبر نژاد تصریح کرد: در سال ۹۸ به میزان ۲۸۶ هزار و ۶۵ تن شیر تولید که نسبت به سال گذشته ۱۰ هزار تن افزایش تولید را شاهد بوده‌ایم.

سرخط اخبار دام، طیور و آبزیان

دام، طیور و آبزیانگوشت گوسفندی و گوساله گرم و تنظیم بازاری تامین است

به نقل از ایرنا، منصور پوریان درباره وضعیت بازار دام زنده و گوشت قرمز، افزود: گوشت گرم و منجمد تنظیم بازاری از دو مسیر ز...

دام، طیور و آبزیانانجمن صنفی گوشت برای تأمین نیاز بازار تعهد داد

انجمن صنفی کارفرمایی توزیع‌کنندگان فرآورده‌های گوشتی خام سفید و قرمز استان تهران، با صدور اطلاعیه‌ای از اعلام آمادگی کام...

دام، طیور و آبزیانجوجه‌ریزی به ۱۵۰ میلیون قطعه افزایش می‌یابد

 محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر تداوم تولید گوشت قرمز در داخل کشور اظهار کرد: تلاش ما بر ای...

دام، طیور و آبزیانخلف وعده وزارت اقتصاد وسازمان امور مالیاتی در معافیت مالیاتی کنسرو

مسعود بختیاری، رئیس هیأت مدیره انجمن کنسرو ایران در نشست خبری همایش ماهیگیری مسئولانه و زنجیره ارزش تون‌ماهیان گفت: کن...