افزایش تولید گوشت قرمز و شیر خام در سال ۹۸ - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : چهارشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۴

افزایش تولید گوشت قرمز و شیر خام در سال ۹۸

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان از افزایش تولید گوشت قرمز و شیر خام در این استان خبر داد.

میر حجت علی اکبر نژاد، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: امسال تولید گوشت قرمز ۶۰۰ تن و شیر خام ۱۰ هزار تن افزایش داشته است.

او با بیان اینکه بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز در سه ماهه پایانی امسال تولید شده است، افزود: تولید گوشت قرمز به میزان ۲۸/۳ هزار تن بوده که نسبت به سال گذشته ۶۰۰ تن افزایش داشته است.

معاون بهبود تولیدات دامی گیلان با اشاره به اینکه در سه ماهه پایانی سال ۹۸ گیلان ۶۷،۸۹ هزار تن شیر خام تولید شده است، اظهار داشت: جمعیت دامی این استان در حال حاضر یک میلیون و ۲۷۸ هزار و ۳۰۳ رأس است.

میرحجت علی اکبر نژاد تصریح کرد: در سال ۹۸ به میزان ۲۸۶ هزار و ۶۵ تن شیر تولید که نسبت به سال گذشته ۱۰ هزار تن افزایش تولید را شاهد بوده‌ایم.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.