رئیس اداره دامپزشکی ری از معدوم سازی ۲ تن گوشت مرغ فاسد و غیرقابل مصرف در این شهرستان خبر داد.
وحید رستگاری رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ری در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: روز گذشته ۲ تن گوشت مرغ پس از انجام آزمایشهای مختلف و تایید فاسد بودن آن با حکم قضایی معدومسازی شد.
وی با بیان اینکه این میزان فرآورده دامی فاسد در پی گزارش یکی از سردخانهداران کشف شد، افزود: این محموله از یک شرکت بسته بندی در تهران به شهر اراک ارسال شده بود که به دلیل عدم رعایت نکات بهداشتی در مسیر، فاسد شده است.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ری تصریح کرد: غیر بهداشتی بودن گوشتهای کشف شده با نمونهگیری و آزمایشهای دقیق علمی توسط اداره دامپزشکی شهرستان ری تشخیص داده شد و در ادامه با حکم قضائی معدومسازی شد.
رستگاری با اشاره به اینکه بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه با تأمین فرآوردههای دامی و لبنی سالم تحقق مییابد، تاکید کرد: بازرسان اداره دامپزشکی ری در راستای تأمین بهداشت و سلامت فرآوردههای دامی به صورت مستمر عملکرد مراکز عرضه و توزیع گوشت قرمز و سفید شهرستان را پایش و نظارتهای لازم را در خصوص تاریخ مصرف و سالم بودن گوشت انجام میدهند.
وی در ادامه با اشاره به اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا در میان کارکنان، ماشین آلات و وسایل موجود در کشتارگاههای ری گفت: در ورودی کشتارگاههای دام و طیور دماسنجهای لیزری برای سنجش دمای بدن صلاخان، قصابان، کارگران و رانندگان کار گذاشته شده است و همه افرادی که در فرآیند تولید گوشت فعالیت می کنند در صورت داشتن دمای بالا و تب اجازه ورود به داخل کشتارگاه را نخواهند داشت.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ری ادامه داد: تمامی خطوط کشتارگاه و همچنین ماشین های یخچالدار حمل گوشت توسط دستگاههای کارواش به صورت دقیق شستشو و سپس ضد عفونی می شوند تا گوشت ها در فرآیند انتقال و آماده سازی از هر گونه آلودگی مصون بمانند.
رستگاری در پایان خاطرنشان کرد: شستوشوی کشتارگاه ها توسط الکل ۹۹ درصد، مواد مخصوص ضد عفونی و آب انجام می شود تا گوشت هایی که دست مردم می رسد از هرگونه آلودگی پاک باشد.