معدوم‌سازی ۲ تن گوشت مرغ فاسد در شهرستان ری - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : یکشنبه, ۸ تیر , ۱۴۰۴

معدوم‌سازی ۲ تن گوشت مرغ فاسد در شهرستان ری

رئیس اداره دامپزشکی ری از معدوم‌ سازی ۲ تن گوشت مرغ فاسد و غیرقابل مصرف در این شهرستان خبر داد.

وحید رستگاری رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: روز گذشته ۲ تن گوشت مرغ پس از انجام آزمایش‌های مختلف و تایید فاسد بودن آن با حکم قضایی معدوم‌سازی شد.

وی با بیان اینکه این میزان فرآورده دامی فاسد در پی گزارش یکی از سردخانه‌داران کشف شد، افزود: این محموله از یک شرکت بسته بندی در تهران به شهر اراک ارسال شده بود که به دلیل عدم رعایت نکات بهداشتی در مسیر، فاسد شده است.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ری تصریح کرد: غیر بهداشتی بودن گوشت‌های کشف شده با نمونه‌گیری و آزمایش‌های دقیق علمی توسط اداره دامپزشکی شهرستان ری تشخیص داده شد و در ادامه با حکم قضائی معدوم‌سازی شد.

رستگاری با اشاره به اینکه بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه با تأمین فرآورده‌های دامی و لبنی سالم تحقق می‌یابد، تاکید کرد: بازرسان اداره دامپزشکی ری در راستای تأمین بهداشت و سلامت فرآورده‌های دامی به صورت مستمر عملکرد مراکز عرضه و توزیع گوشت قرمز و سفید شهرستان را پایش و نظارت‌های لازم را در خصوص تاریخ مصرف و سالم بودن گوشت انجام می‌دهند.

وی در ادامه با اشاره به اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا در میان کارکنان، ماشین آلات و وسایل موجود در کشتارگاه‌های ری گفت: در ورودی کشتارگاه‌های دام و طیور دماسنج‌های لیزری برای سنجش دمای بدن صلاخان، قصابان، کارگران و رانندگان کار گذاشته شده است و همه افرادی که در فرآیند تولید گوشت فعالیت می کنند در صورت داشتن دمای بالا و تب اجازه ورود به داخل کشتارگاه را نخواهند داشت.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ری ادامه داد: تمامی خطوط کشتارگاه و همچنین ماشین های یخچالدار حمل گوشت توسط دستگاه‌های کارواش به صورت دقیق شستشو و سپس ضد عفونی می شوند تا گوشت ها در فرآیند انتقال و آماده سازی از هر گونه آلودگی مصون بمانند.

رستگاری در پایان خاطرنشان کرد: شست‌وشوی کشتارگاه ها توسط الکل ۹۹ درصد، مواد مخصوص ضد عفونی و آب انجام می شود تا گوشت هایی که دست مردم می رسد از هرگونه آلودگی پاک باشد.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.