تولید ۵۶ هزار تن گوشت مرغ در استان همدان - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : یکشنبه, ۸ تیر , ۱۴۰۴

تولید ۵۶ هزار تن گوشت مرغ در استان همدان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: تا پایان امسال ۵۶ هزار تن گوشت مرغ در مرغداری‌های استان تولید می شود.

محمد نظر پور، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ما در استان همدان ۵۲۴ واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت بیش از ۹ میلیون و ۴۷۰ هزار قطعه مرغ داریم و تا کنون  بیشتر سهمیه تولید گوشت مرغ استان انجام شده است.

او با اشاره به اینکه در استان همدان بیشتر از نیاز مصرفی مردم استان گوشت مرغ تولید می‌شود افزود: روزانه در استان ۱۳۸ تن گوشت مرغ و سالیانه ۵۰ هزار تن گوشت مرغ مصرف می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از افزایش ۴ هزار تنی گوشت مرغ استان در مقایسه با پارسال خبر داد و گفت: گوشت مرغ مازاد استان به استان‌های همجوار صادر می‌شود.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.