تولید ۵۶ هزار تن گوشت مرغ در استان همدان - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳

تولید ۵۶ هزار تن گوشت مرغ در استان همدان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: تا پایان امسال ۵۶ هزار تن گوشت مرغ در مرغداری‌های استان تولید می شود.

محمد نظر پور، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ما در استان همدان ۵۲۴ واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت بیش از ۹ میلیون و ۴۷۰ هزار قطعه مرغ داریم و تا کنون  بیشتر سهمیه تولید گوشت مرغ استان انجام شده است.

او با اشاره به اینکه در استان همدان بیشتر از نیاز مصرفی مردم استان گوشت مرغ تولید می‌شود افزود: روزانه در استان ۱۳۸ تن گوشت مرغ و سالیانه ۵۰ هزار تن گوشت مرغ مصرف می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از افزایش ۴ هزار تنی گوشت مرغ استان در مقایسه با پارسال خبر داد و گفت: گوشت مرغ مازاد استان به استان‌های همجوار صادر می‌شود.

سرخط اخبار دام، طیور و آبزیان

دام، طیور و آبزیانگوشت گوسفندی و گوساله گرم و تنظیم بازاری تامین است

به نقل از ایرنا، منصور پوریان درباره وضعیت بازار دام زنده و گوشت قرمز، افزود: گوشت گرم و منجمد تنظیم بازاری از دو مسیر ز...

دام، طیور و آبزیانانجمن صنفی گوشت برای تأمین نیاز بازار تعهد داد

انجمن صنفی کارفرمایی توزیع‌کنندگان فرآورده‌های گوشتی خام سفید و قرمز استان تهران، با صدور اطلاعیه‌ای از اعلام آمادگی کام...

دام، طیور و آبزیانجوجه‌ریزی به ۱۵۰ میلیون قطعه افزایش می‌یابد

 محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر تداوم تولید گوشت قرمز در داخل کشور اظهار کرد: تلاش ما بر ای...

دام، طیور و آبزیانخلف وعده وزارت اقتصاد وسازمان امور مالیاتی در معافیت مالیاتی کنسرو

مسعود بختیاری، رئیس هیأت مدیره انجمن کنسرو ایران در نشست خبری همایش ماهیگیری مسئولانه و زنجیره ارزش تون‌ماهیان گفت: کن...