۱۲۸ رأس دام قاچاق در قاینات کشف شد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵

۱۲۸ رأس دام قاچاق در قاینات کشف شد

فرمانده انتظامی قاینات گفت: ۱۲۸ رأس گوسفند قاچاق در بازرسی از یک کامیون در این شهرستان کشف شد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری پلیس، سرهنگ محمود زال بیکی افزود: مأموران پاسگاه انتظامی ولیعصر(ع) شهر قاین، هنگام کنترل خودروهای عبوری در محور قاین- بیرجند به یک کامیون مشکوک شدند و خودرو را برای بازرسی هدایت کردند.

وی یادآور شد: مأموران پس از متوقف کردن خودرو در بازرسی از آن ۱۲۸ رأس گوسفند قاچاق که فاقد هرگونه مجوز بهداشتی بود کشف کردند.

سرهنگ زال بیکی با بیان این که کارشناسان ارزش ریالی احشام قاچاق را بالغ بر ۲۰۰ میلیون تومان برآورد کردند تصریح کرد: احشام کشف شده به اداره دامپزشکی شهرستان قاینات تحویل و متهم دستگیر شده پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.

فرمانده انتظامی قاینات با تاکید بر مقابله پلیس با ورود و جابجایی هرگونه کالای قاچاق به خصوص قاچاق دام، گفت: به منظور پیشگیری از سرایت بیماری های دامی، هر گونه تردد خودروهای حامل احشام قاچاق خارج از کنترل شبکه دامپزشکی ممنوع بوده و شهروندان در صورت مشاهده این گونه موارد مراتب را از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ گزارش کنند.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.