نایب رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان گفت: در زمینه گوشت دام سنگین مشکلی نداریم و اکنون هم دام در قصابی ها وجود دارد اما به فروش نمی رسد که یکی از دلایل آن کم رونقی بازار رستوران ها و فست فودی ها در این روزهاست.
عبدالرضا آقاجانی در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز اظهار کرد: ۱۰ روزی است قیمت گوسفند زده ۵ تا ۶ هزار تومان افزایش پیدا کرده اما به این دلیل نیست که کمبود گوسفند در بازار وجود داشته است.
نایب رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان تصریح کرد: دام سبک استان اصفهان بیشتر از استان های دیگر تامین می شود که با وضعیت کنونی کمتر دام از استان به استان منتقل می شود و همین موضوع افزایش قیمت دام زنده را به همراه داشته است.
آقاجانی در ادامه خاطرنشان کرد: اما این شرایط زمان طولانی ادامه نخواهد داشت و تا نیمه فروردین به نظر من با کاهش رو به خواهد بود.
عبدالرضا آقاجانی در ادامه با بیان اینکه قیمت گوشت درجه یک در بازرا اکنون ۹۵ هزار تومان است، عنوان کرد: در زمینه گوشت دام سنگین مشکلی نداریم و اکنون هم دام در قصابی ها وجود دارد اما به فروش نمی رسد که یکی از دلایل آن کم رونقی بازار رستوران ها و فست فودی ها در این روزهاست.
نایب رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان با بیان اینکه بازار گوشت قرمز امسال رونق بازار شب عید سال های گذشته را ندارد، اذعان کرد: اگر دام صادر نشود که اکنون همین طور است، بازار گوشت قرمز مشکلی را نخواهد داشت.