ضرورت ضدعفونی کردن بذر برنج - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل:

ضرورت ضدعفونی کردن بذر برنج

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل بر ضرورت ضد عفونی کردن بذر برنج برای کاهش بیماری‌های قارچی تاکید کرد.

سیدحسین اسلامی با بیان اینکه ضدعفونی کردن بذر برنج یکی از راه‌های موثر پیشگیری و کاهش آلودگی بیماری‌های قارچی مانند طوقه، پوسیدگی ساقه، سوختگی غلاف برگ و لکه قهوه‌ای در خزانه و زمین اصلی است گفت: برگزاری سایت الگویی برنج با عنوان “ضدعفونی بذر” با حضور بهره برداران بخش کشاورزی در محل کانون الگویی مراکز ۶ گانه جهاد کشاورزی شهرستان آمل اجرا شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با اشاره به اینکه بذر پس از ۱۲ تا ۲۴ ساعت قرارگرفتن در آب، با محلول قارچ کش توصیه شده به مدت ۲۴ ساعت قرار داده می‌شود افزود: اگر بذر در داخل گونی کنفی باشد باید چند نوبت گونی را از محلول خارج به آرامی تکان داده و سپس در داخل محلول قرار گیرد.

سیدحسین اسلامی گفت: اگر بذر‌ها مستقیم داخل محلول ریخته شده اند در چند نوبت آن را هم زده تا علاوه بر رسیدن اکسیژن و هوای بیشتر به بذر، محلول سم یکنواخت شود. همچنین بذر‌های ضدعفونی شده باید بدون شستشو جوانه‌دار و برای این منظور بذر‌های برنج یک تا دو روز در آب خیسانده می‌شود.

سرخط اخبار کشاورزی

کشاورزیبیمه محصولات کشاورزی در اجرای حمایت از کشاورزان ضروری است

به گزارش خبرگزاری مهر، پیمان فلسفی، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی در برنامه سیما گفت: محصولات اساسی به ویژه گندم به عنوان یک...

کشاورزیبیمه محصولات کشاورزی در اجرای حمایت از کشاورزان ضروری است

به گزارش خبرگزاری مهر، پیمان فلسفی، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی در برنامه سیما گفت: محصولات اساسی به ویژه گندم به عنوان یک...

کشاورزیهر کیلوگرم گوشت گوسفندی ۸۵۰ و هر دست کله‌وپاچه ۸۷۰ هزار تومان شد

به گزارش خبرنگار مهر، رصد امروز پنجشنبه اول آذر ۱۴۰۳ از بازار کالاهای اساسی نشان می‌دهد هر کیلو گرم گوشت مرغ بین ۹۲ تا ۹...

کشاورزیکاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رفیعی‌پور، رئیس سازمان دامپزشکی کشور و معاون وزیر جهاد کشاورزی امروز چهارشنبه در رویداد مه...