۱۲۴ هزار قطعه جوجه‌ریزی در تایباد انجام شد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : دوشنبه, ۱۲ خرداد , ۱۴۰۴

۱۲۴ هزار قطعه جوجه‌ریزی در تایباد انجام شد

۱۲۴ هزار قطعه جوجه‌ریزی از نوع گوشتی در ۶ واحد صنعتی مرغداری‌ تایباد انجام شد.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد روز شنبه با بیان این مطلب به خبرنگار ایرنا گفت: این تعداد جوجه ریزی طی یک ماهه گذشته اتفاق افتاده و در حال حاضر ۲۶ واحد مرغداری گوشتی در تایباد فعال است که سالانه به طور متوسط سه دوره جوجه ریزی دارند و به طور میانگین در هر سال افزون بر چهار هزار و ۲۹۴ تن گوشت خالص مرغ در این منطقه تولید می‌شود.

محمد میری افزود: هر دوره جوجه ریزی بین ۴۵ تا ۵۰ روز طول می کشد که در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی بین دو دوره، مجوز جوجه ریزی واحدهای مرغداری برای دوره بعدی صادر می شود.

وی ادامه داد: با فعال شدن سامانه پایش و مراقبت از بیماریهای طیور، تمام فرایند مراحل پرورشی شامل جوجه ریزی، واکسیناسیون، بروز بیماری و درمان در این سامانه ثبت می شود.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت: باتوجه به نبود کشتارگاه طیور در این شهرستان مرغ های پرورش یافته جهت کشتار به سایر کشتارگاههای سطح استان ارسال و سپس قسمتی از آنها وارد چرخه مصرف در شهرستان تایباد می شوند.

میری افزود: این تعداد واحد مرغداری پرورش مرغ گوشتی زمینه اشتغال افزون بر ۸۰ نفر را به صورت مستقیم در این شهرستان فراهم کرده است.

وی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون افزون بر دو میلیون و ۱۴۵ هزار و ۵۵ قطعه جوجه یک روزه جهت پرورش مرغ گوشتی در مرغداریهای صنعتی این شهرستان جوجه‌ریزی شده است. همچنین شهرستان تایباد یک واحد مرغ تخم‌گذار با ظرفیت ۵۷۴ هزار و ۱۰۰ قطعه دارد. شهرستان تایباد در فاصله ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.

اقتصاد و دامداریصادرات تخم‌مرغ به عمان به زودی آغاز می‌شود

یک مسئول صنفی با بیان اینکه رئیس استاندارد و قرنطینه عمان به ایران سفر کرده و در حال بازدید از واحدهای مرغداری کشور است، گفت: تا ۱۰روز آینده خبرهای خوبی در زمینه صادرات تخم‌مرغ خواهیم داشت.

تخم مرغ

اقتصاد و دامداریقیمت هر کیلو تخم‌مرغ درب مرغداری ۶۱ هزار تومان شد

حمیدرضا کاشانی رئیس اتحادیه سراسری مرغداران تخم‌گذار میهن با اشاره به تداوم خرید حمایتی تخم مرغ مازاد از تولیدکنندگان، ا...

اقتصاد و دامداریکاهش هزینه خوراک دام با بازیافت ضایعات غذایی

در شرایطی که ایران سالانه میلیون‌ها تن مواد غذایی را به پسماند تبدیل می‌کند، استفاده از فناوری‌های نوین بازیافت ضایعات غذایی می‌تواند راهکاری مؤثر برای کاهش هزینه خوراک دام باشد.