ایرنا- زاهدان- سالانه از ۱۸ واحد پرورش شترمرغ سنتی و صنعتی در سیستان و بلوچستان ۱۶۰ تن گوشت تولید و روانه بازار مصرف میشود.
ایرنا- زاهدان- سالانه از ۱۸ واحد پرورش شترمرغ سنتی و صنعتی در سیستان و بلوچستان ۱۶۰ تن گوشت تولید و روانه بازار مصرف میشود.
محمدابراهیم حسننژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر تداوم تولید گوشت قرمز در داخل کشور اظهار کرد: تلاش ما بر ای...
مسعود بختیاری، رئیس هیأت مدیره انجمن کنسرو ایران در نشست خبری همایش ماهیگیری مسئولانه و زنجیره ارزش تونماهیان گفت: کن...
همایش ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تونماهیان پس از ۱۷ سال وقف، دوم بهمن ۱۴۰۲ در هتل المپیک برگزار میشود...
دوم بهمن ۱۴۰۲ همایش ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تونماهیان برگزار میشود. عباس مختاری، مدیرکل دفتر بهبود...