صنعت دام انسانی جلوتر از صنعت دام و داروی طیور است - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۱۰ خرداد , ۱۴۰۴
تولید 97 درصد داروهای مورد نیاز در کشور

صنعت دام انسانی جلوتر از صنعت دام و داروی طیور است

معاون سیاست‌گذاری و ارزیابی راهبردی ریاست جمهوری گفت: بیش از 97 درصد داروی کشور از نظر حجمی در داخل کشور تولید می‌شود و با توجه به شرایط و فشار تحریم صنعت دارو یک صنعت پایدار و مقاوم است.

مهدی الیاسی معاون سیاست‌گذاری و ارزیابی راهبردی ریاست جمهوری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس درباره صنعت دارو کشور، گفت: می‌توان از صنعت دارو در کشور به عنوان یک صنعت پایدار نام برد. تقریباً بیش از ۹۷ درصد داروی کشور از نظر حجمی در داخل تولید می‌شود که این موضوع از نظر ریالی کمی متفاوت است.

* صنعت دارو یک الگو برای صنایع حساس

وی با بیا اینکه با توجه به شرایط فشار و تحریم، صنعت دارو یک صنعت  پایدار و مقاوم است که می‌تواند یک الگو برای صنایع حساس باشد، گفت:  با همکاری وزارت علوم و وزارت بهداشت توجه ویژه‌ای روی داروهای پیشرفته و خاص ۳ درصدی با قیمت و ارزش افزوده بالا داشته‌ایم.

معاون سیاستگذاری و ارزیابی راهبردی ریاست جمهوری ادامه داد: بخش دوم این است که ۹۷ درصد مواد اولیه پیشرفته‌ بعضاً وارداتی است و ممکن است جمع ارزش افزوده ما از ۹۷ درصد حول ‌و هوش ۶۰ درصد باشد. درواقع مقاوم‌سازی و نوآوری صنعت دارو  را با حمایت و مدیریت وزارت بهداشت جلو می‌بریم و امیدواریم سال آینده در این دو بخش پیشرفت بهتری داشته باشیم که این اتفاق در ۳-۲ سال اخیر افتاده است.

الیاسی افزود: در مواد اولیه دارویی که صنعت پیشرفته‌ای است و هم در داروهای با ارزش ا فزوده بالا ۴-۳ سال اخیر اتفاقات خوبی رخ داده است و در حال حاضر بخشی از برنامه‌ها افتتاح شده و سال آینده هم افتتاح خوبی در حوزه دارو خواهیم داشت که این موضوع در بخش غیرانسانی مثل دام و طیور است. صنعت دام انسانی جلوتر از صنعت دام و داروی طیور است.

وی یادآور شد: برنامه‌های جدیدی در بحث واکسن و مواد مکمل غذایی شروع شده که این صنعت بتواند در مجموع سطح فناوری بالاتری داشته باشد به طوری که میزان ارزش افزوده و ارز بری را هدف قرار گرفته‌ایم تا بتوانیم ارزش افزوده داخلی را بالا ببریم و هم ارز بری را به شدت کاهش دهیم که امسال نیز نتایج قابل توجهی به ثمر نشسته و سال بعد تکمیل می‌شود.

 

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریکاهش هزینه خوراک دام با بازیافت ضایعات غذایی

در شرایطی که ایران سالانه میلیون‌ها تن مواد غذایی را به پسماند تبدیل می‌کند، استفاده از فناوری‌های نوین بازیافت ضایعات غذایی می‌تواند راهکاری مؤثر برای کاهش هزینه خوراک دام باشد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی ۲۰ هزار راس دام از هفته آینده آغاز می‌شود

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور از آغاز طرح خرید حمایتی ۲۰ هزار راس دام از هفته آینده خبر داد.

اقتصاد و دامداریایران تا ۳ سال آینده در تولید گوشت، برنج، شکر و موز خودکفا می‌شود

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به برنامه خودکفایی گوشت، برنج، شکر و موز تا ۳ سال آینده، گفت: مخالف واردات و صادرات نیستیم اما باید اول نیاز پایه کشور تامین شود.

آرش نبی زاده

اقتصاد و دامداریقطعی برق ۵ ساعته مزارع ماهی آسیب جدی به تولید وارد کرد

به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ آرش نبی زاده مدیرعامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی گفت: قطع برق باعث از بین رفتن بچه ما...