طرح ارتقای بهداشتی کیفیت گوشت مرغ ، به سود تولید کننده و مصرف کننده است - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

طرح ارتقای بهداشتی کیفیت گوشت مرغ ، به سود تولید کننده و مصرف کننده است

در بازدید رئیس سازمان جهاد کشاورزی و مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجان شرقی از یکی از کشتارگاه صنعتی طیور شهرستان تبریز بر اجرای کامل و دقیق طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ تاکید شد.

در این بازدید مهندس اکبر فتحی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی، حجت الاسلام والمسلمین مجید نجفی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان و دکتر امیرحسین بهداد مدیرکل دامپزشکی استان و هیات همراه ضمن نظارت بر فعالیت این کشتارگاه، از بخش های مختلف کشتارگاه بازدید به عمل آوردند.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی دراین بازدید شبانه ضمن تقدیر از اقدامات کنترلی و نظارتی اداره کل دامپزشکی استان در بحث تولید گوشت مرغ بهداشتی و با کیفیت، اذعان داشت: طرح ارتقای بهداشتی کیفیت گوشت مرغ از اقدامات خوبی است که باعث می شود به مرور زمان کیفیت تمامی گوشت مرغهای تولیدی در استان بالا رود و این موضوع در نهایت، هم به سود تولید کننده و هم به سود مصرف کننده خواهد بود.

مدیر کل دامپزشکی استان نیز ضمن ارائه مطالبی در خصوص اجرای طرح ارتقاء کیفیت گوشت مرغ تولیدی افزود: نظارتهای دامپزشکی در جهت پیشگیری از بروز تخلفات و اجرای دقیق طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ به طور مستمر در حال انجام است و طی مراحل کامل خنک سازی و رعایت زنجیره سرد در حمل و نقل و عرضه از جمله مواردی است که دامپزشکی استان بر آنها نظارت کافی دارد.

دکتر بهداد افزود: کشتارگاه ها به نوعی بازوی اجرایی سازمان دامپزشکی محسوب می شوند و نقش ارزنده ای در بهداشت و سلامت جامعه ایفا می کنند، هدایت و حمایت از کشتارگاه ها وظیفه ای است که تواماً بر عهده ما در اداره کل دامپزشکی استان است.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.