قیمت گوشت قرمز در انواع و درجات مختلف طی نشست اخیر اعضای کمیته نرخ گذاری گوشت قرمز استان کرمان تعیین شد.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت معدن و تجارت استان کرمان در این رابطه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا عنوان کرد: کمیته نرخگذاری گوشت قرمز در طول سه هفتهای که تشکیل شده، سه جلسه برگزار کرده و در این جلسات با شنیدن نظر تولیدکنندگان، قصابان و کارشناسان جهاد کشاورزی و دامپزشکی اقدام به ساماندهی قیمت گوشت قرمز کرده است.
سینا خسروی افزود: در جلسه اخیر این کمیته قرار بر این شد که قیمت انواع گوشت گوسفند و گوساله به تفکیک، قیمت گذاری و اعلام شود.
وی اظهار داشت: بدین ترتیب قیمتها تعیین و در سطح بازار لازم الاجرا است و شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف میتوانند مراتب را با شماره تماس ۱۲۴ در میان بگذارند.
معاون بازرگانی سازمان صمت استان کرمان گفت: قیمت انواع گوشت گوساله از جمله گوشت مخلوط درجه یک بدون استخوان ۷۴ هزار تومان، راسته فیله مخلوط ۸۸ هزار تومان، ران درجه یک بدون چربی ۸۵ هزار تومان، سردست پاک کرده ۸۴ هزار تومان، گردن ۶۵ هزار تومان، قلوه گاه ۴۹ هزار تومان، دنده آبگوشتی ۱۵ هزار تومان، گوشت چرخ کرده ۶۰ هزار تومان تعیین شده است.
وی ادامه داد: قیمت انواع گوشت گوسفند شامل گوشت کَهرِه درجه یک هرکیلو ۱۰۰ هزار تومان، گوشت برّه درجه یک بدون دنبه ۹۰ هزار تومان، گوشت برّه درجه ۲ با ۱۰۰ گرم دنبه ۸۰ هزار تومان، گوشت بز و میش درجه یک هر کیلوگرم ۷۰ هزار تومان و گوشت بز و میش درجه ۲ هرکیلوگرم ۶۰ هزار تومان است.
خسروی افزود: هماهنگی لازم با دامپزشکی به عمل آمده و قرار است نوع گوشت در کشتارگاه برچسب بخورد و به این ترتیب تشخیص نوع و درجه گوشت برای مصرف کننده راحت خواهد بود.