جوجه ریزی در مرغداریهای استان قزوین با تامین گوشت سفید مورد نیاز مردم در ایام پایانی سال و نوروز یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه افزایش یافت.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قزوین روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: معمولا ماهانه حدود ۲میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی استان انجام می شود اما با توجه به افزایش تقاضا در بازار همزمان با نزدیک شدن به ایام پایانی سال و نوروز، این رقم در ماه جاری به سه میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه افزایش یافت.
علی شاپورزاده افزود: مرغداری های استان قزوین با ظرفیت بالا مشغول به فعالیت بوده و برای ایام پایانی سال و نوروز هیچ کمبودی در زمینه گوشت مرغ در بازار استان وجود نخواهد داشت.
وی اظهار داشت: مرغداری های تخم گذار در استان نیز با ظرفیت بالا مشغول به کار هستند و در خصوص این محصول نیز نه تنها هیچ کمبودی روبرو نیستیم بلکه علاوه بر تامین نیاز مصرف شهروندان قزوینی، ۸۰ درصد تولیدات این مرغداری ها به دیگر استان ها عرضه می شود.
این مسوول همچنین گفت: در زمینه گوشت قرمز نیز کمبودی متوجه بازار استان قزوین در ایام پایانی سال و نوروز نخواهد بود و ۱۵ هزار راس دام پروار بندی آماده عرضه وجود دارد.
شاپورزاده اظهار داشت: در کنار واحدهای تولید محصولات پروتئینی (گوشت قرمز، گوشت سفید و تخم مرغ)، شرکت پشتیبانی امور دام نیز آمادگی لازم را برای عرضه گوشت و تعادل بخشی به بازار داراست.
سالانه حدود ۳۰ هزار تن گوشت قرمز، ۵۵ تا ۶۰ هزار تن گوشت سفید و ۶۰ تا ۶۵ هزار تن تخم مرغ در استان قزوین تولید می شود.