دوره آموزشی تبدیل و فرآوری محصولات کشاورزی در قزوین برگزار شد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵
مدیر تعاون روستایی استان قزوین:

دوره آموزشی تبدیل و فرآوری محصولات کشاورزی در قزوین برگزار شد

قزوین- مدیر تعاون روستایی استان قزوین از برگزاری دوره آموزشی تبدیل و فرآوری محصولات کشاورزی و دامی در قزوین خبر داد.

عباس آقاعلیخانی اظهار کرد: دوره آموزشی تبدیل و فرآوری محصولات کشاورزی و دامی با حضور اعضا شرکت‌های تعاونی زنان روستایی در سالن جلسات تعاون روستایی استان برگزار شد.

مدیر تعاون روستایی استان قزوین عنوان کرد: این دوره آموزشی به منظور افزایش دانش تشکل‌ها در راستای آشنایی با مضرات مصرف بی رویه کودهای شیمیایی و سموم، تولید محصول سالم عاری از عناصر و ترکیبات سمی و آلاینده‌ها، مبارزه طبیعی با آفات و تبدیل و فرآوری محصولات کشاورزی برگزار شد.

این مسئول تصریح کرد: شناسایی مناطق دارای پتانسیل‌های اقتصادی، به‌ویژه در عرصه تولید و فرآوری محصولات کشاورزی و سرمایه‌گذاری هدفمند در مناطق روستایی ضروری است.

وی در خصوص اهمیت فرآوری محصولات کشاورزی اظهار کرد: این صنعت علاوه بر تولید غذای سالم و بهداشتی و کاهش ضایعات و افزایش ارزش افزوده محصولات کشاورزی، نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی، اشتغالزایی و توسعه روستاها دارد.

آقاعلیخانی خاطرنشان کرد: در صورتی که شرکت‌های تعاونی زنان دارای محصولات کشاورزی سالم و ارگانیک هستند باید از طریق جهاد کشاورزی و ارگان‌های ذیربط نسبت به اخذ گواهی GAP اقدام تا پس از بازرسی از محصولات و آزمایش آن گواهی مربوطه صادر شود.

تدریس دوره آموزشی تبدیل و فرآوری محصولات کشاورزی و دامی را دکتر فرهنگی از مرکز تحقیقات کشاورزی استان قزوین برعهده داشت.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.