تخم مرغ غنی شده با اسید فولیک در اصفهان رونمایی شد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲۳ خرداد , ۱۴۰۴

تخم مرغ غنی شده با اسید فولیک در اصفهان رونمایی شد

محمدرضا عبادی روز چهارشنبه با بیان اینکه محصول تخم مرغ غنی شده با اسیدفولیک برای اولین بار در کشور تولید شد، افزود: این محصول حاصل کار تحقیقاتی و تیمی بود که در مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان این کار انجام گرفت.

محمدرضا عبادی گفت: در سال ۸۵ ایده تولید تخم مرغ غنی شده با اسید فولیک طراحی و در سال ۹۳ انجام کار تحقیقاتی آن آغاز شد.

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی ادامه داد: در سال ۹۵ برای تجاری کردن این کار تحقیقاتی بعد از انجام آزمایش‌های تحقیقات دقیق شرکتی فناور را به ثبت رسانده و در شهرک علمی و تحقیقاتی مستقر شدیم.

وی تصریح کرد: با حمایت از شهرک علمی تحقیقاتی و مرکز رشد کشاورزی توانستیم تخم مرغ غنی شده با اسید فولیک را ۱۲ بهمن امسال وارد بازار و به صورت انبوه تولید کنیم.

عبادی، هدف از تولید این محصول را اختصاص سهمی از بازار بسیار بزرگ غذاهای فرا سودمند دانست و گفت: پیش بینی شده برای سال ۲۰۲۰ حدود ۹۰ میلیارد دلار در جهان تجارت این نوع محصولات باشد که متاسفانه ایران سهم زیادی از این نوع محصولات ندارد.

وی، ترویج مصرف تخم مرغ در کشور را از اهداف دیگر تولید تخم مرغ غنی شده با اسید فولیک دانست و افزود: مصرف تخم مرغ در ایران از میانگین جهانی پایین‌تر است.

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی اصغهان خاطرنشان کرد: قیمت تخم مرغ در سبد کالایی مردم ارزان‌ترین پروتئین است این محصول نسبت به تخم مرغ معمولی در زمان حاضر ۲ برابر قیمت دارد اما از نظر ارزش غذایی چندین برابر دارای ارزش است.

وی با اشاره به فرهنگ استفاده از تخم مرغ غنی شده با اسید فولیک گفت: بروشورهایی را به چاپ رساندیم که همراه با بسته‌های تخم مرغ عرضه می‌کنیم همچنین با همکاری شهرک علمی تحقیقات برنامه‌هایی برای پخش در صداوسیما در نظر گرفتیم تا این محصول را هرچه بیشتر به مردم معرفی کنیم.

عبادی اظهار داشت: اکنون یک خط تولید برای تخم مرغ‌های غنی شده با اسید فولیک در نظر گرفتیم که این خط تولید قابلیت تولید ۸۰ هزار تخم مرغ در روز را دارد و هیچ محدودیتی برای این نوع تخم مرغ در استان و کشور نداریم اما در زمان حاضر به دلیل کم بودن تقاضا در بازار تولیدات کمتری را شاهد هستیم.

سالانه حدود ۹۵ هزار تن تخم مرغ در استان اصفهان تولید می‌شود که ۳۵ درصد آن به سایر استان‌ها و خارج کشور صادر می‌شود.

استان اصفهان با ۱۸۰ واحد پرورش مرغ تخمگذار با ظرفیت تولید ۵.۹ میلیون قطعه مرغ و ۹۵ هزار تن تخم مرغ در سال، رتبه دوم تولید تخم مرغ در کشور را دارد.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.

اقتصاد و دامداریصادرات تخم‌مرغ به عمان به زودی آغاز می‌شود

یک مسئول صنفی با بیان اینکه رئیس استاندارد و قرنطینه عمان به ایران سفر کرده و در حال بازدید از واحدهای مرغداری کشور است، گفت: تا ۱۰روز آینده خبرهای خوبی در زمینه صادرات تخم‌مرغ خواهیم داشت.