تخم مرغ غنی شده با اسید فولیک در اصفهان رونمایی شد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳

تخم مرغ غنی شده با اسید فولیک در اصفهان رونمایی شد

محمدرضا عبادی روز چهارشنبه با بیان اینکه محصول تخم مرغ غنی شده با اسیدفولیک برای اولین بار در کشور تولید شد، افزود: این محصول حاصل کار تحقیقاتی و تیمی بود که در مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان این کار انجام گرفت.

محمدرضا عبادی گفت: در سال ۸۵ ایده تولید تخم مرغ غنی شده با اسید فولیک طراحی و در سال ۹۳ انجام کار تحقیقاتی آن آغاز شد.

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی ادامه داد: در سال ۹۵ برای تجاری کردن این کار تحقیقاتی بعد از انجام آزمایش‌های تحقیقات دقیق شرکتی فناور را به ثبت رسانده و در شهرک علمی و تحقیقاتی مستقر شدیم.

وی تصریح کرد: با حمایت از شهرک علمی تحقیقاتی و مرکز رشد کشاورزی توانستیم تخم مرغ غنی شده با اسید فولیک را ۱۲ بهمن امسال وارد بازار و به صورت انبوه تولید کنیم.

عبادی، هدف از تولید این محصول را اختصاص سهمی از بازار بسیار بزرگ غذاهای فرا سودمند دانست و گفت: پیش بینی شده برای سال ۲۰۲۰ حدود ۹۰ میلیارد دلار در جهان تجارت این نوع محصولات باشد که متاسفانه ایران سهم زیادی از این نوع محصولات ندارد.

وی، ترویج مصرف تخم مرغ در کشور را از اهداف دیگر تولید تخم مرغ غنی شده با اسید فولیک دانست و افزود: مصرف تخم مرغ در ایران از میانگین جهانی پایین‌تر است.

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی اصغهان خاطرنشان کرد: قیمت تخم مرغ در سبد کالایی مردم ارزان‌ترین پروتئین است این محصول نسبت به تخم مرغ معمولی در زمان حاضر ۲ برابر قیمت دارد اما از نظر ارزش غذایی چندین برابر دارای ارزش است.

وی با اشاره به فرهنگ استفاده از تخم مرغ غنی شده با اسید فولیک گفت: بروشورهایی را به چاپ رساندیم که همراه با بسته‌های تخم مرغ عرضه می‌کنیم همچنین با همکاری شهرک علمی تحقیقات برنامه‌هایی برای پخش در صداوسیما در نظر گرفتیم تا این محصول را هرچه بیشتر به مردم معرفی کنیم.

عبادی اظهار داشت: اکنون یک خط تولید برای تخم مرغ‌های غنی شده با اسید فولیک در نظر گرفتیم که این خط تولید قابلیت تولید ۸۰ هزار تخم مرغ در روز را دارد و هیچ محدودیتی برای این نوع تخم مرغ در استان و کشور نداریم اما در زمان حاضر به دلیل کم بودن تقاضا در بازار تولیدات کمتری را شاهد هستیم.

سالانه حدود ۹۵ هزار تن تخم مرغ در استان اصفهان تولید می‌شود که ۳۵ درصد آن به سایر استان‌ها و خارج کشور صادر می‌شود.

استان اصفهان با ۱۸۰ واحد پرورش مرغ تخمگذار با ظرفیت تولید ۵.۹ میلیون قطعه مرغ و ۹۵ هزار تن تخم مرغ در سال، رتبه دوم تولید تخم مرغ در کشور را دارد.

سرخط اخبار دام، طیور و آبزیان

دام، طیور و آبزیانگوشت گوسفندی و گوساله گرم و تنظیم بازاری تامین است

به نقل از ایرنا، منصور پوریان درباره وضعیت بازار دام زنده و گوشت قرمز، افزود: گوشت گرم و منجمد تنظیم بازاری از دو مسیر ز...

دام، طیور و آبزیانانجمن صنفی گوشت برای تأمین نیاز بازار تعهد داد

انجمن صنفی کارفرمایی توزیع‌کنندگان فرآورده‌های گوشتی خام سفید و قرمز استان تهران، با صدور اطلاعیه‌ای از اعلام آمادگی کام...

دام، طیور و آبزیانجوجه‌ریزی به ۱۵۰ میلیون قطعه افزایش می‌یابد

 محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر تداوم تولید گوشت قرمز در داخل کشور اظهار کرد: تلاش ما بر ای...

دام، طیور و آبزیانخلف وعده وزارت اقتصاد وسازمان امور مالیاتی در معافیت مالیاتی کنسرو

مسعود بختیاری، رئیس هیأت مدیره انجمن کنسرو ایران در نشست خبری همایش ماهیگیری مسئولانه و زنجیره ارزش تون‌ماهیان گفت: کن...