تولید سالانه بیش از ۷۰۰ تن گوشت قرمز در سرعین - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳

تولید سالانه بیش از ۷۰۰ تن گوشت قرمز در سرعین

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرعین گفت: بیش از ۷۰۰ تن گوشت قرمز سالانه در سطح شهرستان سرعین تولید می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، محمد حسنی قبل از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد:  بیش از ۷۰۰ تن گوشت قرمز سالانه در سطح شهرستان سرعین تولید و روانه بازار کشوری می‌شود.

وی افزود: شهرستان سرعین با دارا بودن حدود ۹۷ هزار واحد دامی روستایی شامل گاو اصیل، گاو دورگ، گاو بومی، گاومیش، گوسفند و بز و تعداد ۷۷ هزار واحد دامی عشایری یکی از قطب‌های مهم دامداری در سطح استان اردبیل بوده و نقش مهمی در تأمین نیاز‌های گوشت قرمز و تولیدات پروتئینی استان دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرعین ادامه داد: این شهرستان با دارا بودن ۱۴ واحد پرواربندی گوساله صنعتی به ظرفیت ۲۲۰۰ رأس و سالانه با پرواربندی بیش از ۲۰ هزار رأس دام، تثبیت اشتغال بیش از  ۳۴۵ نفر را فراهم نموده است.

حسنی گفت: با توجه به پتانسیل بالای شهرستان سرعین در زمینه فعالیت‌های بخش دام‌پروری و با برنامه‌ریزی‌ها و پیش‌بینی‌ها، شاهد شکوفایی و رشد بیشتر این بخش در آینده خواهیم بود.

سرخط اخبار دام، طیور و آبزیان

دام، طیور و آبزیانجوجه‌ریزی به ۱۵۰ میلیون قطعه افزایش می‌یابد

 محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر تداوم تولید گوشت قرمز در داخل کشور اظهار کرد: تلاش ما بر ای...

دام، طیور و آبزیانخلف وعده وزارت اقتصاد وسازمان امور مالیاتی در معافیت مالیاتی کنسرو

مسعود بختیاری، رئیس هیأت مدیره انجمن کنسرو ایران در نشست خبری همایش ماهیگیری مسئولانه و زنجیره ارزش تون‌ماهیان گفت: کن...

دام، طیور و آبزیانماهیگیری مسئولانه در راستای احیای ذخائر آبزیان است

همایش ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تون‌ماهیان پس از ۱۷ سال وقف، دوم بهمن ۱۴۰۲ در هتل المپیک برگزار می‌شود...

دام، طیور و آبزیانایران در صید تون‌ماهیان رتبه سوم و پنجم جهانی را دارد

دوم بهمن ۱۴۰۲ همایش ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تون‌ماهیان برگزار می‌شود. عباس مختاری، مدیرکل دفتر بهبود...