در راستای نظارت بر فراوردههای خام دامی به صورت روزانه و مستمر کارشناسان واحد نظارت شبکه با حضور در کشتارگاه دام از ابتدای سال بر استحصال بیش از ۱۴۵ تن گوشت قرمز نظارت کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان جنوبی، رضا محمودی زاوه گفت: در راستای نظارت بهداشتی بر تولید گوشت قرمز سالم و بهداشتی بصورت روزانه از کشتار دام سبک و سنگین در کشتارگاه دام شهرستان توسط کارشناسان شبکه بازدید و بازرسی انجام می شود.
وی افزود: این مقدار گوشت متعلق به ۲ هزار و ۴۸۴ راس دام سبک و ۴۱۶ راس دام سنگین بوده است.
محمودی گفت: از ابتدای امسال هزار و ۲۴۳ کیلوگرم از لاشههای کشتاری توسط بازرسان نظارت غیر قابل مصرف تشخیص داده شده که از چرخه مصرف شده است.