سیستان و بلوچستان ظرفیت‌های خوبی برای تنظیم بازار گوشت کشور دارد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

سیستان و بلوچستان ظرفیت‌های خوبی برای تنظیم بازار گوشت کشور دارد

زاهدان- ایرنا - سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: این استان با توجه به هم مرز بودن با کشورهای افغانستان و پاکستان ظرفیت بالایی در زمینه تنظیم بازار گوشت کشور دارد.

ماندانا زنگنه روز چهارشنبه در نشست کارگروه تنظیم بازار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: این استان با وارد کردن دام از کشورهای همسایه و پرواربندی علاوه بر ایجاد اشتغال نقش مهمی در تظیم بازار گوشت کشور دارد.

وی ادامه داد: باید از ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان برای ورود دام و تظیم بازار گوشت کشور به خوبی استفاده شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان تنظیم بازار این استان را با توجه به ماه‌های پایانی سال ضروری دانست افزود: دستگاه‌های متولی از جمله سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف با جدیت بیشتر بر روند ارائه کالا و خدمات نظارت داشته باشند و با سودجویان برخورد قاطع شود.
وی خاطر نشان کرد: تمامی دستگاه‌های مرتبط با تنظیم بازار در انجام فعالیت‌های خود بویژه تامین و توزیع به موقع کالاهای اساسی و گشت‌های مشترک با هم همکاری و هماهنگی داشته باشند.

زنگنه همچنین گفت: با توجه به شدت خسارات سیل در سیستان و بلوچستان تداوم کمک‌ها تا بازگشت زندگی مردم به شرایط عادی ضروری است.

وی ادامه داد: همکاری دستگاه‌های اجرایی برای کمک به سیلزدگان جنوب سیستان و بلوچستان باید مستمر باشد و همگان موظفند تمامی امکانات و ظرفیت‌های خود را در این زمینه به کارگیرند.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.