مرغ ها در اصفهان شناسنامه دار شده اند - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
اجرای طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ

مرغ ها در اصفهان شناسنامه دار شده اند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مرکز اصفهان؛ معاون بهبود دامی سازمان  جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در رتبه بندی 18 کشتارگاه صنعتی طیور استان، یک کشتارگاه در درجه +A, دو واحد در درجه A وبقیه در حوزه B قرار گرفتند که سه کشتارگاه با رعایت برخی موارد می تواند درجه A را کسب کنند.

حسین ایراندوست با اشاره به اینکه مرغ تولیدی در سه درجه کیفیت+A، AوB توزیع می شودافزود:مرغ گرید+ A به وزن یک کیلو و ۳۰۰ تا دو کیلو گرم (مرغ سایز),سالم , مشابه مرغ سبز(بدون آنتی بیوتیک) و از هیچ دارویی در هنگام پرورش آن استفاده نشده است.

وی ادامه داد: مرغ گرید A هم همان مرغ سایز ولی باقیمانده میکروبی و ودارویی در آن در حداقل های مجاز است و مرغ گرید B هم از نظر بهداشت و سلامت مصرفش مجاز ولی سایز نیست.

با اجرای طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ ،این محصولات شناسنامه‌دار می شوند و برای نظارت امکان ردیابی می‌یابند.
استان اصفهان با میانگین تولید سالانه ۱۷۰ هزارتن مرغ رتبه دوم کشور را دارد.
۱۸ کشتارگاه صنعتی طیور و دو هزارو ۳۰۰ واحد مرغ گوشتی با ظرفیت ۳۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه در هردوره پرورش در استان اصفهان فعال است.

سرخط اخبار دام، طیور و آبزیان

دام، طیور و آبزیانجوجه‌ریزی به ۱۵۰ میلیون قطعه افزایش می‌یابد

 محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر تداوم تولید گوشت قرمز در داخل کشور اظهار کرد: تلاش ما بر ای...

دام، طیور و آبزیانخلف وعده وزارت اقتصاد وسازمان امور مالیاتی در معافیت مالیاتی کنسرو

مسعود بختیاری، رئیس هیأت مدیره انجمن کنسرو ایران در نشست خبری همایش ماهیگیری مسئولانه و زنجیره ارزش تون‌ماهیان گفت: کن...

دام، طیور و آبزیانماهیگیری مسئولانه در راستای احیای ذخائر آبزیان است

همایش ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تون‌ماهیان پس از ۱۷ سال وقف، دوم بهمن ۱۴۰۲ در هتل المپیک برگزار می‌شود...

دام، طیور و آبزیانایران در صید تون‌ماهیان رتبه سوم و پنجم جهانی را دارد

دوم بهمن ۱۴۰۲ همایش ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تون‌ماهیان برگزار می‌شود. عباس مختاری، مدیرکل دفتر بهبود...