مرغ ها در اصفهان شناسنامه دار شده اند - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳
اجرای طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ

مرغ ها در اصفهان شناسنامه دار شده اند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مرکز اصفهان؛ معاون بهبود دامی سازمان  جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در رتبه بندی 18 کشتارگاه صنعتی طیور استان، یک کشتارگاه در درجه +A, دو واحد در درجه A وبقیه در حوزه B قرار گرفتند که سه کشتارگاه با رعایت برخی موارد می تواند درجه A را کسب کنند.

حسین ایراندوست با اشاره به اینکه مرغ تولیدی در سه درجه کیفیت+A، AوB توزیع می شودافزود:مرغ گرید+ A به وزن یک کیلو و ۳۰۰ تا دو کیلو گرم (مرغ سایز),سالم , مشابه مرغ سبز(بدون آنتی بیوتیک) و از هیچ دارویی در هنگام پرورش آن استفاده نشده است.

وی ادامه داد: مرغ گرید A هم همان مرغ سایز ولی باقیمانده میکروبی و ودارویی در آن در حداقل های مجاز است و مرغ گرید B هم از نظر بهداشت و سلامت مصرفش مجاز ولی سایز نیست.

با اجرای طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ ،این محصولات شناسنامه‌دار می شوند و برای نظارت امکان ردیابی می‌یابند.
استان اصفهان با میانگین تولید سالانه ۱۷۰ هزارتن مرغ رتبه دوم کشور را دارد.
۱۸ کشتارگاه صنعتی طیور و دو هزارو ۳۰۰ واحد مرغ گوشتی با ظرفیت ۳۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه در هردوره پرورش در استان اصفهان فعال است.

سرخط اخبار دام، طیور و آبزیان

دام، طیور و آبزیانگوشت گوسفندی و گوساله گرم و تنظیم بازاری تامین است

به نقل از ایرنا، منصور پوریان درباره وضعیت بازار دام زنده و گوشت قرمز، افزود: گوشت گرم و منجمد تنظیم بازاری از دو مسیر ز...

دام، طیور و آبزیانانجمن صنفی گوشت برای تأمین نیاز بازار تعهد داد

انجمن صنفی کارفرمایی توزیع‌کنندگان فرآورده‌های گوشتی خام سفید و قرمز استان تهران، با صدور اطلاعیه‌ای از اعلام آمادگی کام...

دام، طیور و آبزیانجوجه‌ریزی به ۱۵۰ میلیون قطعه افزایش می‌یابد

 محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر تداوم تولید گوشت قرمز در داخل کشور اظهار کرد: تلاش ما بر ای...

دام، طیور و آبزیانخلف وعده وزارت اقتصاد وسازمان امور مالیاتی در معافیت مالیاتی کنسرو

مسعود بختیاری، رئیس هیأت مدیره انجمن کنسرو ایران در نشست خبری همایش ماهیگیری مسئولانه و زنجیره ارزش تون‌ماهیان گفت: کن...