مدیر امور دام جهاد کشاورزی مازندران از تولید ۵۸ هزار و ۲۸۰ تن گوشت قرمز تاکنون در استان خبر داد و گفت: تولید گوشت قرمز امسال در مازندران در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۴ درصد افزایش داشت.
فرهادی مدیر امور دام جهاد کشاورزی مازندران در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با اشاره به تولید ۵۸ هزار تن گوشت قرمز تاکنون در مازندران گفت:پیش بینی میشود ۷۳ هزار تن گوشت قرمز امسال در استان تولید شود.
مدیر امور دام جهاد کشاورزی با بیان اینکه مجموع گوشت قرمز تولید شده در مازندران ۵۴ درصد آن از دام سنگین و ۴۶ درصد از دام سبک است،گفت: در حال حاضر ۱۰ هزار واحد دامداری دارای پروانه صنعتی و روستایی در استان وجود دارد.