معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: با افزایش ۳,۶% تولید گوشت مرغ در گیلان از ۱۲هزار و ۵۹۰تن به ۱۳۰ هزار و ۴۷۸ تن رسید.
به گزارش ایلنا از رشت، علی اکبر نژاد بیان کرد: گیلان ۸۲۰ واحد مرغداری دارد که سالانه بیش از ۱۸۰ هزار تن گوشت مرغ تولید میکنند.
وی با بیان اینکه توزیع نهاده های دامی برای تولید گوشت مرغ از سوی جهاد کشاورزی همچنان به خوبی ادامه دارد، اظهار کرد: بیش از ۹۹ هزار تن سویا و ۱۰۲ هزار تن ذرت تا کنون بین واحدهای مرغداری توزیع شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی تصریح کرد: صنعت مرغداری گیلان علاوه بر ۱۱ هزار شغل مستقیم و ۴ هزار شغل غیر مستقیم، ۵ هزار فارغ التحصیل رشته دامپروری را نیز مشغول به کار کرده است.