تولید سالانه ۲۶ هزار تُن گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : یکشنبه, ۱۱ خرداد , ۱۴۰۴

تولید سالانه ۲۶ هزار تُن گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سالانه ۲۶هزار و۶۰۰ تن گوشت قرمز در استان تولید و روانه بازار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، به نقل از روابط‌عمومی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری سام مردانی با بیان اینکه سالانه ۲۶هزار و ۶۰۰ تن گوشت قرمز در استان تولید می‌شود، گفت: گوشت تولیدی مجموعا ۵۰ درصد دام سنگین و ۵۰ درصد دام سبک است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: از ابتدای سال‌جاری تاکنون شاهد افزایش ۱۵ درصدی تولید گوشت قرمز و رشد ۲۴درصدی گوشت سفید نسبت به مدت مشابه سال قبل هستیم؛ در حال حاضر ۳۹۲ واحد دامداری صنعتی در این استان وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: چهارمحال و بختیاری با داشتن ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار رأس دام سبک و سنگین به عنوان قطب دامپروری کشور محسوب می‌شود.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری
تخم مرغ

اقتصاد و دامداریقیمت هر کیلو تخم‌مرغ درب مرغداری ۶۱ هزار تومان شد

حمیدرضا کاشانی رئیس اتحادیه سراسری مرغداران تخم‌گذار میهن با اشاره به تداوم خرید حمایتی تخم مرغ مازاد از تولیدکنندگان، ا...

اقتصاد و دامداریکاهش هزینه خوراک دام با بازیافت ضایعات غذایی

در شرایطی که ایران سالانه میلیون‌ها تن مواد غذایی را به پسماند تبدیل می‌کند، استفاده از فناوری‌های نوین بازیافت ضایعات غذایی می‌تواند راهکاری مؤثر برای کاهش هزینه خوراک دام باشد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی ۲۰ هزار راس دام از هفته آینده آغاز می‌شود

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور از آغاز طرح خرید حمایتی ۲۰ هزار راس دام از هفته آینده خبر داد.

اقتصاد و دامداریایران تا ۳ سال آینده در تولید گوشت، برنج، شکر و موز خودکفا می‌شود

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به برنامه خودکفایی گوشت، برنج، شکر و موز تا ۳ سال آینده، گفت: مخالف واردات و صادرات نیستیم اما باید اول نیاز پایه کشور تامین شود.