تولید سالانه ۲۶ هزار تُن گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳

تولید سالانه ۲۶ هزار تُن گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سالانه ۲۶هزار و۶۰۰ تن گوشت قرمز در استان تولید و روانه بازار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، به نقل از روابط‌عمومی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری سام مردانی با بیان اینکه سالانه ۲۶هزار و ۶۰۰ تن گوشت قرمز در استان تولید می‌شود، گفت: گوشت تولیدی مجموعا ۵۰ درصد دام سنگین و ۵۰ درصد دام سبک است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: از ابتدای سال‌جاری تاکنون شاهد افزایش ۱۵ درصدی تولید گوشت قرمز و رشد ۲۴درصدی گوشت سفید نسبت به مدت مشابه سال قبل هستیم؛ در حال حاضر ۳۹۲ واحد دامداری صنعتی در این استان وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: چهارمحال و بختیاری با داشتن ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار رأس دام سبک و سنگین به عنوان قطب دامپروری کشور محسوب می‌شود.

سرخط اخبار دام، طیور و آبزیان

دام، طیور و آبزیانجوجه‌ریزی به ۱۵۰ میلیون قطعه افزایش می‌یابد

 محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر تداوم تولید گوشت قرمز در داخل کشور اظهار کرد: تلاش ما بر ای...

دام، طیور و آبزیانخلف وعده وزارت اقتصاد وسازمان امور مالیاتی در معافیت مالیاتی کنسرو

مسعود بختیاری، رئیس هیأت مدیره انجمن کنسرو ایران در نشست خبری همایش ماهیگیری مسئولانه و زنجیره ارزش تون‌ماهیان گفت: کن...

دام، طیور و آبزیانماهیگیری مسئولانه در راستای احیای ذخائر آبزیان است

همایش ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تون‌ماهیان پس از ۱۷ سال وقف، دوم بهمن ۱۴۰۲ در هتل المپیک برگزار می‌شود...

دام، طیور و آبزیانایران در صید تون‌ماهیان رتبه سوم و پنجم جهانی را دارد

دوم بهمن ۱۴۰۲ همایش ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تون‌ماهیان برگزار می‌شود. عباس مختاری، مدیرکل دفتر بهبود...