معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سالانه ۲۶هزار و۶۰۰ تن گوشت قرمز در استان تولید و روانه بازار میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، به نقل از روابطعمومی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری سام مردانی با بیان اینکه سالانه ۲۶هزار و ۶۰۰ تن گوشت قرمز در استان تولید میشود، گفت: گوشت تولیدی مجموعا ۵۰ درصد دام سنگین و ۵۰ درصد دام سبک است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: از ابتدای سالجاری تاکنون شاهد افزایش ۱۵ درصدی تولید گوشت قرمز و رشد ۲۴درصدی گوشت سفید نسبت به مدت مشابه سال قبل هستیم؛ در حال حاضر ۳۹۲ واحد دامداری صنعتی در این استان وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: چهارمحال و بختیاری با داشتن ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار رأس دام سبک و سنگین به عنوان قطب دامپروری کشور محسوب میشود.