معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در گفت وگو با خبرنگار آریا در شهرکرد افزود: 26هزار600 تن گوشت قرمز سالانه در استان تولید و روانه بازار می شود که به دنبال افزایش تولید گوشت قرمز در سال آینده هستیم.
مردانی خاطر نشان کرد: ازاین مجموع ۵۰ درصد دام سنگین و ۵۰درصد دام سبک می باشد.
وی یادآور شد: از ابتدای سال جاری تاکنون شاهد افزایش ۱۵ درصدی تولید گوشت قرمز و ۲۴ درصدی گوشت سفید نسبت به مدت مشابه سال قبل هستیم.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اظهارداشت: در حال حاضر ۳۹۲ واحد دامداری صنعتی دراین استان وجود دارد.