تولید سالانه بیش از دو هزار تن گوشت قرمز در لنجان - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵
سرپرست فرمانداری شهرستان لنجان :

تولید سالانه بیش از دو هزار تن گوشت قرمز در لنجان

سرپرست فرمانداری شهرستان لنجان گفت: براساس گزارشات ارائه شده از سوی کارشناسان بخش دام و طیور در کنار دیگر صنایع بزرگ شهرستان نقش مهمی در حوزه اقتصاد و تولید ایفا می کنند و سالانه ۵۴ هزار و ۷۲۱ تن شیرخام و دو هزار و ۲۰۰ تن گوشت قرمز در این شهرستان تولید می شود.

خدامرادصالحی در نشست بررسی مسائل و مشکلات دام و طیور لنجان با اشاره به دستاوردها و ظرفیت های بی شمار بخش کشاورزی ایران، اظهار کرد: بسیاری از کشاورزان بر این باور هستند که رونق بخش کشاورزی و زیر مجموعه های ان یعنی بخش دام و طیور می تواند عمده مشکلات اقتصادی کشور را پوشش دهد برهمین اساس دولتمردان حساب ویژه ای روی توسعه این بخش باز کرده اند.

وی افزود: با سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی سال هاست ایران به نقطه خود اتکایی و بی نیاز از سایر کشورها رسیده است و از جمله این صنایع صنعت دام و طیور کشور است که با همت تولیدکنندگان آن، به اقتصاد مقاومتی جامع عمل پوشانده و ایران را بی نیاز از واردات مرغ و تخم مرغ نموده است.

سرپرست فرمانداری شهرستان لنجان تصریح کرد: امروز شش تعاونی دام و طیور بخش خصوصی در شهرستان لنجان مشغول فعالیت هستند که بیش از هشت هزار و ۵۰۰ نفر زیر مجموعه آنان بوده و مشغول به فعالیت هستند.

وی ادامه داد: براساس گزارشات ارائه شده از سوی کارشناسان بخش دام و طیور در کنار دیگر صنایع بزرگ شهرستان نقش مهمی در حوزه اقتصاد و تولید ایفا می کنند و سالانه ۵۴ هزار و ۷۲۱ تن شیرخام و دو هزار و ۲۰۰ تن گوشت قرمز در این شهرستان تولید می شود.

صالحی توجه به پروژه های اولویت دار و برنامه های رونق تولید ملی و اشتغال را در شهرستان لنجان لازم و ضروری دانست و اضافه کرد: با توجه به ظرفیت موجود در شهرستان لنجان در حوزه دام و طیور رفع مشکلات تولیدکنندگان این حوزه یکی از مهمترین وظایف مسئولان دستگاه های اجرایی شهرستان دانست به شمار می آید و قطعاً با اتحاد و همدلی همه ‌جانبه دستگا ه های ذیربط می‌توان اشتغال پایدار را در این شهرستان رقم زد.

وی عنوان کرد: عوامل و فعالیت‌های مؤثر در افزایش تولید حوزه دام و طیور شامل بهسازی و نوسازی و تجهیز سالن‌های پرورشی، بهینه‌سازی تأسیسات، تجهیزات و جایگاه طیور، اصلاح ساختار کسب و کار صنعت دام و طیور به صورت زنجیره‌ای، افزایش بهره‌وری و افزایش عملکرد در واحد سطح از طریق به روز رسانی واحدهای تولیدی و فعالسازی واحدهای نیمه فعال و غیرفعال به وسیله تأمین نقدینگی و تجهیز و نوسازی بوده است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.