مسابقه ملی ایده‌شو دامپزشکی با عنوان «دام‌تاپ» برگزار می‌شود - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : یکشنبه, ۱۱ خرداد , ۱۴۰۴
در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد؛

مسابقه ملی ایده‌شو دامپزشکی با عنوان «دام‌تاپ» برگزار می‌شود

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد با همکاری پارک علم و فناوری استان چهارمحال و بختیاری نخستین مسابقه ملی ایده‌شو دامپزشکی را با عنوان دام‌تاپ برگزار می‌کند.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد درباره برگزاری مسابقه ملی ایده‌شو دامپزشکی با عنوان دام‌تاپ به خبرنگار خبرگزاری آنا در شهرکرد گفت: «توسعه فناروری اطلاعات(IT) در دامپزشکی، فناوری غذاهای فراسودمند، بهداشت و مواد غذایی و شیلات ازجمله محورهای اصلی این مسابقه است

احمد حقانی اظهار کرد: «دانشجویان و محققان می‌توانند تا ۲۵ بهمن ایده‌های خود را ثبت کنند. ایده‌ها ۲۶ بهمن ۹۸ داوری و مسابقه نیز ۳۰ بهمن ساعت ۱۴ در سالن شهید مطهری دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد برگزار می‌شود.»

وی افزود: «علاقه‌مندان برای ثبت ایده‌های خود می‌توانند به پایگاه اینترنتی به نشانی ideashow.chbstp.ir  مراجعه کنند.»

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد خاطرنشان کرد: «در پایان این دوره از رقابت‌ها به نفرات اول تا سوم جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.»

 

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.

اقتصاد و دامداریصادرات تخم‌مرغ به عمان به زودی آغاز می‌شود

یک مسئول صنفی با بیان اینکه رئیس استاندارد و قرنطینه عمان به ایران سفر کرده و در حال بازدید از واحدهای مرغداری کشور است، گفت: تا ۱۰روز آینده خبرهای خوبی در زمینه صادرات تخم‌مرغ خواهیم داشت.

تخم مرغ

اقتصاد و دامداریقیمت هر کیلو تخم‌مرغ درب مرغداری ۶۱ هزار تومان شد

حمیدرضا کاشانی رئیس اتحادیه سراسری مرغداران تخم‌گذار میهن با اشاره به تداوم خرید حمایتی تخم مرغ مازاد از تولیدکنندگان، ا...

اقتصاد و دامداریکاهش هزینه خوراک دام با بازیافت ضایعات غذایی

در شرایطی که ایران سالانه میلیون‌ها تن مواد غذایی را به پسماند تبدیل می‌کند، استفاده از فناوری‌های نوین بازیافت ضایعات غذایی می‌تواند راهکاری مؤثر برای کاهش هزینه خوراک دام باشد.