۶ میلیون قطعه طیور در اردبیل علیه بیماری‌ها واکسینه شدند - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

۶ میلیون قطعه طیور در اردبیل علیه بیماری‌ها واکسینه شدند

اردبیل- مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل گفت: ۶ میلیون و ۱۰۰ هزار طیور علیه بیماری‌های حاد تنفسی در اردبیل واکسینه شدند

مهدی فیضی پیش از ظهر سه‌شنبه در بازدید از واحدهای تولید طیور در اردبیل، با اشاره به اینکه تعداد پرندگان آبزی وحشی برای زمستان‌گذرانی در دریاچه‎‌ها، تالاب‌ها و پشت سدهای استان افزایش قابل توجهی داشته و می‌تواند هشدار جدی و زنگ خطر مهمی برای صنعت طیور استان باشد، بار دیگر بر ضرورت افزایش سطح هوشیاری فعالان صنعت طیور استان در راستای پیشگیری از بیماری‌های تنفسی طیور تاکید کرد.

وی اظهار کرد: در راستای رصد، پایش و مراقبت بیماری‌های تنفسی طیور، اداره کل دامپزشکی استان با ساماندهی اکیپ‌های بیماری‌یاب واکنش سریع و اقدام به موقع در سطح مزارع پرورش طیور استان و نیز ساماندهی رابطان بهداشتی در روستاها، تدابیر مراقبتی ویژه‌ای اعمال و به صورت شبانه‌روزی در حال آماده‌باش بوده و عملیات نظارتی خود را تشدید کرده است.

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل با بیان اینکه از ابتدای سال‌جاری نزدیک به ۶ میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه طیور بر علیه بیماری آنفلوانزای طیور واکسینه شده است، تصریح کرد: در همین مدت ۲۵ هزار و ۷۵ مورد نمونه‌برداری از فارم‌های صنعتی طیور استان انجام و به آزمایشگاه مرجع دامپزشکی استان تحویل شده است.

فیضی از ۲۸۴ مورد مراقبت غیرفعال و ۱۳۴ مورد مراقبت فعال در واحدهای طیور استان در همین مدت خبر داد و گفت: تشکیل ستاد استانی بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و ستادهای شهرستانی در مراکز شهرستان‌ها، برگزاری نشست‌های منظم با دستگاه‌های مرتبط حوزه سلامت و بهداشت عمومی جامعه، برگزاری جلسات دوره‌ای با فواصل زمانی مشخص با اتحادیه‌ها، تعاونی‌ها و تشکل‌های صنفی، ابلاغ موارد امنیت زیستی و قرنطینه‌ای و اعمال ضوابط بهداشتی، افزایش لایه‌های امنیت زیستی در واحدهای پرورش طیور، تشکیل اکیپ‌های بیماری‌یاب و واکنش سریع و نیز ساماندهی رابطان بهداشتی در روستاها، هماهنگی و همکاری با خانه‌های بهداشت در مراکز بخش‌ها و دهستان‌ها از مهمترین اقدامات کنترلی و پیشگیرانه دامپزشکی استان است.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.