آشنایی با بیماری تب مالت در راستای کاهش اثرات سوء اقتصادی و بهداشتی - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳

آشنایی با بیماری تب مالت در راستای کاهش اثرات سوء اقتصادی و بهداشتی

در این دوره آموزشی روند بیماری، راه‌های انتقال آن، جلوگیری از انتقال بیماری تب مالت و حیوانات حامل این بیماری برای شرکت‌کنندگان تشریح شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، علی جلیلی عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کارگاه آموزشی «آشنایی با بیماری تب مالت و راه‌های پیشگیری از این بیماری»در روستای جغناب شهرستان کوثر برگزار شد.

وی افزود: بیش از ۵۰ بهره‌بردار بخش دام، کارگاه آموزشی با عنوان آشنایی با بیماری بروسلوز و راه‌های پیش‌گیری از آن را گذراندند.

گفتنی است؛ بیماری تب مالت یا بروسلوز به‌عنوان یکی از مهم‌ترین بیماری‌های مشترک انسان و دام محسوب می‌شود و باکتری بروسلا که ایجادکننده بیماری است، طیف وسیعی از پستانداران اهلی و وحشی را مبتلا می‌سازد که این بیماری به علت ایجاد سقط جنین در دام، کاهش تولید شیر، عقیمی و نازایی دام‌های مبتلا و همچنین به علت ابتلای انسان به بیماری تب مالت، همواره از دو بعد اقتصادی و بهداشتی مورد توجه قرار می‌گیرد.

سرخط اخبار دام، طیور و آبزیان

دام، طیور و آبزیانگوشت گوسفندی و گوساله گرم و تنظیم بازاری تامین است

به نقل از ایرنا، منصور پوریان درباره وضعیت بازار دام زنده و گوشت قرمز، افزود: گوشت گرم و منجمد تنظیم بازاری از دو مسیر ز...

دام، طیور و آبزیانانجمن صنفی گوشت برای تأمین نیاز بازار تعهد داد

انجمن صنفی کارفرمایی توزیع‌کنندگان فرآورده‌های گوشتی خام سفید و قرمز استان تهران، با صدور اطلاعیه‌ای از اعلام آمادگی کام...

دام، طیور و آبزیانجوجه‌ریزی به ۱۵۰ میلیون قطعه افزایش می‌یابد

 محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر تداوم تولید گوشت قرمز در داخل کشور اظهار کرد: تلاش ما بر ای...

دام، طیور و آبزیانخلف وعده وزارت اقتصاد وسازمان امور مالیاتی در معافیت مالیاتی کنسرو

مسعود بختیاری، رئیس هیأت مدیره انجمن کنسرو ایران در نشست خبری همایش ماهیگیری مسئولانه و زنجیره ارزش تون‌ماهیان گفت: کن...