ذخیره سازی بیش از ۱۲۰۰ تن گوشت مرغ و قرمز منجمد در آذربایجان غربی - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی

ذخیره سازی بیش از ۱۲۰۰ تن گوشت مرغ و قرمز منجمد در آذربایجان غربی

رسول جلیلی گفت: در حال حاضر هیچ کمبودی در بخش تامین مرغ بازار مصرف در استان وجود ندارد و همچنین افزایش قیمتی را نیز شاهد نخواهیم بود.

ایسنا/ آذربایجان غربی  رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: بیش از ۱۲۰۰ تن گوشت قرمز منجمد و مرغ در استان ذخیره سازی شده است.

رسول جلیلی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به ذخایر کالاهای اساسی افزود: در حال حاضر ۱۲۲۴ تن گوشت مرغ و گوشت قرمز منجمد و ۶۴ هزار و ۹۰۰ تن انواع نهاده‌های دامی در انبارهای آذربایجان‌غربی ذخیره سازی شده است.

جلیلی با اشاره به اینکه طی ماه جاری بر اساس پیش ‌بینی‌ها ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی  در واحدهای مرغداری استان انجام گرفته است، افزود:  نیاز ماهانه استان ۳میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه است.

رئیس جهاد کشاورزی استان  اظهارکرد: افزایش قیمت برخی کالاها از جمله گوجه فرنگی به دلیل شرایط اقلیمی و برخی نیز بر اساس میزان عرضه و تقاضاست که باید این مساله برای مردم تبیین شود که نگرانی خاصی در این خصوص وجود ندارد.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.