افزایش مصرف و صادرات؛ دلایل افزایش قیمت مجدد تخم مرغ - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۲۷ تیر , ۱۴۰۵

افزایش مصرف و صادرات؛ دلایل افزایش قیمت مجدد تخم مرغ

رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی علت گرانی تخم مرغ در روزهای اخیر را تشریح کرد.

مهدی یوسف خانی در گفت و گو با ایسنا در این باره اظهار کرد: در حال حاضر قیمت هر شانه تخم مرغ ۲۳ تا ۲۴ هزار تومان است و نباید بیشتر از این مقدار فروخته شود. البته ممکن است برخی واحدها گرانفروشی کنند و برخی واحدهای دیگر نیز خودشان تخم مرغ را گرانتر خریداری کرده باشند.

وی علت افزایش قیمت تخم مرغ در روزهای اخیر را صادرات و افزایش مصرف تخم مرغ دانست و افزود: صادرات با وجود عوارض هنوز برای صادرکنندگان صرفه اقتصادی دارد.

رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی تصریح کرد: البته ما بیشتر از مصرف داخلی تخم مرغ تولید می کنیم و ناچاریم صادرات داشته باشیم.

وی اضافه کرد: قیمت تمام شده تخم مرغ برای تولیدکنندگان بسیار بالاست و در حال حاضر این قیمت هم برای تولیدکنندگان به نوعی زیان است.

یوسف خانی به قیمت مرغ نیز اشاره کرد و گفت: قیمت مرغ در کشتارگاه ۱۷هزار و۳۰۰ تومان، تحویل در مغازه ۱۷ هزار و۶۰۰ تومان و قیمت برای مصرف کننده ۱۸هزار و۹۰۰ تا ۱۹ تومان است و فروش مرغ بیش از این مقدار گرانفروشی است.

به گزارش ایسنا براساس مشاهدات میدانی هر شانه تخم مرغ در خرده فروشی ها سطح شهر تهران ۲۶ هزار تومان و هر کیلو مرغ تا ۱۹ هزارتومان به مصرف کنندگان عرضه می شود.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.