تولید یک میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات شیلاتی - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۱۳ تیر , ۱۴۰۴
رئیس سازمان شیلات خبر داد

تولید یک میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات شیلاتی

به گزارش بازار به نقل از صدا و سیما، نبی اله خون میرزایی در نشست خبری امروز خود با اصحاب رسانه با بیان این که یک میلیون و ۲۸۰ هزار تن تولید بیش از برنامه هدف گذاری سال ۹۸ بوده است گفت: ۷۵۰ هزار تن از تولیدات شیلات از نوع صید و ۵۵۰ هزار تن از تولیدات آبزی پروری بوده است.

وی با بیان این که عمده صیدها از دو استان هرمزگان و سیستان و بلوچستان بوده است افزود: فقط حدود ۶۰۰ هزار تن در این دو استان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان، ۵۰ هزار تن بوشهر و حدود ۴۰ هزار تن هم در کل دریای خزر بوده است.

خون میرزایی با اشاره به اینکه آبزی پروری در کل کشور انجام می‌شود اضافه کرد: استان کردستان رتبه نخست آبزی پروری را به خود اختصاص داده مازندران و گیلان در رتبه دوم و سوم قرار داد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی همچنین از تلاش مثبت تجاری، شیلات خبر داد و گفت: به رغم شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌های صادرات، سال گذشته طراز تجاری شیلات، ۴۴۰ میلیون دلار بوده است.

خون میرزایی در خصوص صید ترال در کشور هم افزود: ترال یک روش صید برای گونه‌های کف دریا مانند فانوس ماهی‌ها و میگو است که در دو مدل کف و میانی انجام می‌شود.

وی با بیان این که برای صید آبزیان کف دریا مانند میگو چاره‌ای جز روش صید ترال نیست گفت: صید ترال در کشور قانونی و طبق معمول انجام می‌شود، اما در برخی از ماه‌های سال مانند ماه جاری، برای این نوع صید محدودیت گذاشته می‌شود.

رئیس سازمان شیلات در خصوص خرید تزیینی محصولات شیلات افزود: همیشه محصولات شیلاتی متناسب با تقاضای داخل کشور و شبکه توزیع بوده و تا قبل از مشکلات کرونا و محدویت‌های حمل و نقل و صادرات نیازی برای این گونه خرید در کشور نبوده است.

وی ادامه داد: امسال به دلیل شرایط پیش آمده موضوع خرید تضمینی مطرح شد، اما ستاد تنظیم بازار به دلیل این که از قبل بودجه‌ای برای آن تعیین نشده بود با آن مخالفت کرد.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.