گمرک: صادرات ۱۵۴ میلیون دلاری لبنیات به ۳۰ کشور - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۱۴ تیر , ۱۴۰۴

گمرک: صادرات ۱۵۴ میلیون دلاری لبنیات به ۳۰ کشور

سخنگوی گمرک گفت: کشورمان در چهار ماهه اول امسال بیش از ۱۵۳ میلیون دلار برابر با ۱۵۲ هزار و ۵۷۴ تن انواع لبنیات به ۳۰ کشور دنیا صادر کرده است.

سخنگوی گمرک گفت: کشورمان در چهار ماهه اول امسال بیش از ۱۵۳ میلیون دلار برابر با ۱۵۲ هزار و ۵۷۴ تن انواع لبنیات به ۳۰ کشور دنیا صادر کرده است.

به گزارش ایسنا، سید روح اله لطیفی اظهار کرد: به همت تولیدکنندگان داخلی، ایران هم اکنون از یک کشور واردکننده بزرگ لبنیات، به یک کشور صادرکننده این کالا تبدیل شده است؛ بطوریکه کشورمان در چهار ماهه اول امسال اقدام به صادرات بیش از ۱۵۳ میلیون و۷۴۲ هزارو ۶۱۱ دلار برابر با ۱۵۲ هزارو۵۷۴ تن انواع لبنیات را به کشورهای مختلف جهان صادر کرده است.

دبیر شورای اطلاع رسانی گمرک گفت: علیرغم مشکلات ناشی از کرونا و توقف فعالیت مرزها و محدودیت های تجاری در جهان، کشورهای مقصد لبنیات ایرانی، در چهار ماهه اول سال ۳۰ کشور جهان از جمله کانادا، آلمان، انگلستان، استرالیا، روسیه، ترکیه، مالزی، امارات متحده عربی، بحرین، افغانستان، قزاقستان، عراق، زلاندنو و … بودند که در این میان بیشترین سهم صادرات به کشور عراق با بیش از ۷۵ میلیون و ۹۹۸ هزار و ۹۷۵ دلار وپس از آن افغانستان با بیش از ۱۸ میلیون و ۸۲۵ هزار و ۱۷۰ دلار و پاکستان با ۱۳ میلیون و ۴۱۱ هزار و ۲۸۶ دلار اختصاص دارد.

طبق اعلام گمرک، لطیفی خاطر نشان کرد: اقلام و انواع لبنی صادراتی ایران شامل پنیر تازه، پنیر رنده شده، آب پنیر، کشک، مواد چرب وروغن های مشتق شده از شیر، کره بسته بندی شده، محصولات متشکل از شیر، دوغ پاستوریزه، شیر، خامه، ماست، شیر خشک صنعتی و شیر خشک ویژه اطفال است.

وی افزود: با توجه به اقلیم کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا، صنعت غذای ایران توانسته است جایگاه ویژه‌ای در صادرات محصولات غیرنفتی کشور بازی کند. همچنین این بخش در سال ۱۳۹۷ معادل ۱۴ درصد و در سال گذشته معادل ۱۵ درصد از کل صادرات غیر نفتی کشور را به خود اختصاص داده که این مقدار علیرغم اینکه قابل توجه است، استعداد رشد بیشتری را نیز دارد.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.