صدر دادرس، مدیرعامل اتحادیه دام سبک کشور، کمبود نهاده های دامی و مدیریت نامناسب را از دلایل افزایش قیمت گوشت عنوان کرد.
به گزارش بازار به نقل از صدا و سیما، افشین صدر دادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک کشور، با بیان اینکه در ۱۰ روز اخیر به دلیل عید قربان با افزایش نسبی قیمت گوشت گوسفنی روبرو بوده ایم، اظهار داشت: پس از عید قربان رفته رفته از قیمت گوشت گوسفند کاسته می شود و هم اکنون قیمت لاشه گوسفندی حداقل ۱۱۰ تا ۱۱۵ هزار تومان است که در نقاط مختلف شهر و در برخی نقاط بالاتر از این رقم هم عرضه می شود.
وی افزود: حدود ۴۶ درصد یک لاشه، گوشت محسوب می شود، گفت: اکنون قیمت تمام شده و فروش یکسان است و عرضه کنندگان فقط سرمایه خود را تبدیل به پول نقد می کند.
مدیرعامل اتحادیه دام سبک کشور گفت: در برخی از استان ها تولیدکننده و پروارکننده گوسفند را کمتر از نرخ بازار می فروشند.
دادرس گفت: عوامل متعددی روی قیمت دام زنده تاثیر گذاشته که یکی از آنها تخصیص نیافتن ارز برای واردات نهاده ها بوده است.
وی افزود: دلیل دیگر، عدم مدیریت مناسب دستگاه های متولی در توزیع همین نهاده هایی است که به صورت قطره چکانی وارد شده است.
مدیرعامل اتحادیه دام سبک کشور تصریح کرد: مشکل دیگر نیز این است که به دلیل بالا رفتن قیمت نهاده های اصلی، سایر نهادهایی که در کشور تولید می شود هم افزایش یافته و از سوی دیگر، هزینه های حمل و نقل هم بیشتر شده است.
همچنین علی اصغر ملکی، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی نیز با بیان اینکه قیمت دام زنده حدود ۴۷ هزار تومان در هر کیلوگرم است، گفت: با هزینه های جانبی گوشت گوسفندی به قیمت حدود ۹۸ هزار تومان به فروشندگان عرضه می شود و در نهایت به قیمت ۱۱۰ هزار تومان به دست مصرف کننده می رسد.
ملکی در پاسخ به این سوال که چرا قیمت گوشت در مناطق مختلف تهران تفاوت دارد، گفت: اغلب کشتارگاه ها در جنوب شهر است و طبیعی است که قیمت ها اندکی کمتر است.
وی افزود: حمل گوشت به نقاط دیگر شهر به ویژه بالای شهر هزینه بیشتری دارد و در نتیجه به قیمت بالاتری عرضه می شود.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی تصریح کرد: گوشت به همین قیمت به فروش می رسد و کمبودی نیز نداریم.