تولید سالانه ۳۰ هزارتن گوشت سفید در ساری - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : دوشنبه, ۹ تیر , ۱۴۰۴

تولید سالانه ۳۰ هزارتن گوشت سفید در ساری

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از فعالیت دو کشتارگاه صنعتی گوشت سفید با ظرفیت اسمی سالانه ۳۰ هزارتن در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، رضا پورفلاح با بیان اینکه دو واحد مذکور بیشتر از ظرفیت اسمی خود تولید می‌کنند گفت: این دو واحد با سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیارد ریال در مناطق روستایی برای ۱۰۰ نفر مستقیم و ۲۰۰ نفر غیر مستقیم اشتغالزایی کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با اشاره به صدور جواز تاسیس دو واحد کشتارگاه صنعتی دام سنگین دیگر با سرمایه گذاری ۲۰ میلیاردی و ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی تاکنون در این شهرستان افزود: صاحبان این دو واحد نیمه تمام برای دریافت ۸۰ میلیاردریال تسهیلات کم بهره، تکمیل و راه اندازی آن‌ها در سامانه سیتا ثبت نام کرده اند.
پورفلاح تصریح کرد: تسهیلات سامانه سیتا در مناطق برخوردار با سود ۱۴ درصد و مناطق محروم ۱۲ درصد برای ساخت، تکمیل و راه اندازی صنایع تبدیلی بخش کشاورزی پرداخت می‌شود.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.