تولید سالانه ۳۰ هزارتن گوشت سفید در ساری - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳

تولید سالانه ۳۰ هزارتن گوشت سفید در ساری

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از فعالیت دو کشتارگاه صنعتی گوشت سفید با ظرفیت اسمی سالانه ۳۰ هزارتن در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، رضا پورفلاح با بیان اینکه دو واحد مذکور بیشتر از ظرفیت اسمی خود تولید می‌کنند گفت: این دو واحد با سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیارد ریال در مناطق روستایی برای ۱۰۰ نفر مستقیم و ۲۰۰ نفر غیر مستقیم اشتغالزایی کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با اشاره به صدور جواز تاسیس دو واحد کشتارگاه صنعتی دام سنگین دیگر با سرمایه گذاری ۲۰ میلیاردی و ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی تاکنون در این شهرستان افزود: صاحبان این دو واحد نیمه تمام برای دریافت ۸۰ میلیاردریال تسهیلات کم بهره، تکمیل و راه اندازی آن‌ها در سامانه سیتا ثبت نام کرده اند.
پورفلاح تصریح کرد: تسهیلات سامانه سیتا در مناطق برخوردار با سود ۱۴ درصد و مناطق محروم ۱۲ درصد برای ساخت، تکمیل و راه اندازی صنایع تبدیلی بخش کشاورزی پرداخت می‌شود.

سرخط اخبار دام، طیور و آبزیان

دام، طیور و آبزیانجوجه‌ریزی به ۱۵۰ میلیون قطعه افزایش می‌یابد

 محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر تداوم تولید گوشت قرمز در داخل کشور اظهار کرد: تلاش ما بر ای...

دام، طیور و آبزیانخلف وعده وزارت اقتصاد وسازمان امور مالیاتی در معافیت مالیاتی کنسرو

مسعود بختیاری، رئیس هیأت مدیره انجمن کنسرو ایران در نشست خبری همایش ماهیگیری مسئولانه و زنجیره ارزش تون‌ماهیان گفت: کن...

دام، طیور و آبزیانماهیگیری مسئولانه در راستای احیای ذخائر آبزیان است

همایش ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تون‌ماهیان پس از ۱۷ سال وقف، دوم بهمن ۱۴۰۲ در هتل المپیک برگزار می‌شود...

دام، طیور و آبزیانایران در صید تون‌ماهیان رتبه سوم و پنجم جهانی را دارد

دوم بهمن ۱۴۰۲ همایش ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تون‌ماهیان برگزار می‌شود. عباس مختاری، مدیرکل دفتر بهبود...