سید عبدالوهاب پورالحسینی روز چهار شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: یکهزارو ۸۳ تن گوشت سفید در هر دوره سه ماهه پرورش، تولید شد.
گچساران- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: یکهزارو۸۳ تن گوشت سفید امسال در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.
سید عبدالوهاب پورالحسینی روز چهار شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این میزان گوشت سفید در ۱۱ واحد تولیدی مرغ با ظرفیت ۲۲۰ هزار قطعه در هر دوره سه ماهه پرورش تولید شد. وی بیان کرد: در این تعداد مرغداری فعال ۶۴۶ هزارو ۷۵۰ قطعه جوجه ریزی انجام گرفت.
پورالحسینی ابراز کرد: ۳۲ واحد تولیدی مرغ با ظرفیت ۶۲۰ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره سه ماهه در شهرستان گچساران وجود دارد.
وی اظهار داشت: ۲۱ واحد مرغداری شهرستان گچساران بنا به دلایل مختلف از جمله نبود نقدینگی و بدهکاری به بانک ها غیرفعال است.
پورالحسینی گفت: ماهانه ۱۴۰ تن تخم مرغ در ۲ واحد مرغداری تخم گذار در این شهرستان تولید و وارد بازار می شود.
یکهزارو۴۴۷ تن گوشت سفید سال گذشته در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.
سالانه ۱۰۰ هزار تن محصول کشاورزی و دامی در گچساران تولید و روانه بازار مصرف می شود.
شهرستان ۱۲۰ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.