عزم وزارت جهاد کشاورزی برای افزایش ضریب اشتغال - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵
وزیر جهادکشاورزی اعلام کرد

عزم وزارت جهاد کشاورزی برای افزایش ضریب اشتغال

وزیر جهاد کشاورزی از عزم وزارت جهاد کشاورزی از عزم این وزارتخانه برای توسعه طرح های اشتغالزایی و افزایش ضریب اشتغال در حوزه کشاورزی خبر داد.

به گزارش اکودام به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، «کاظم خاوازی» عصر شنبه در جلسه شورای عالی مدیران وزارت جهاد کشاورزی افزود: با توجه به اراده رییس جمهوری و همراهی مجلس شورای اسلامی و قوه قضاییه باید با اصلاح قوانین، حذف انحصار و با رعایت منافع ملی کشور، به منظور افزایش تولید و بهره وری، مشکلات مردم در امور زراعی و منابع طبیعی بررسی و مرتفع شود.

وی بر ضرورت اطلاع رسانی کامل و دقیق از برنامه ها، اقدامات و دستاوردهای بخش کشاورزی و روشنگری درباره مسائل این بخش تاکید کرد و اظهارداشت: تولید محصولات کشاورزی صادرات محور در اولویت برنامه های وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.