افت ۶۰ درصدی تولید فرآورده‌های گوشتی - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : یکشنبه, ۸ تیر , ۱۴۰۴

افت ۶۰ درصدی تولید فرآورده‌های گوشتی

عضو هیات مدیره انجمن فرآورده‌های گوشتی ایران از افت 60 درصدی تولید فرآورده‌های گوشتی در کارخانه‌ها در پی شیوع ویروس کرونا خبر داد.

به گزارش اکودام، جمال حسین زاده ظروفچی با بیان اینکه ۶۵ درصد از تولید کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی مصرف غیر خانگی دارد، اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی فست‌فودها، اغذیه فروشی‌ها و رستوران‌ها بخش زیادی از مصرف غیر خانگی تولید کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی کاهش یافته است.وی ادامه داد: البته همچنان بیرون بری غذا در رستورن‌ها و فست‌فودی‌ها برقرار است، اما میزان آن بسیار اندک است.حسین زاده با تاکید بر اینکه برخی آمار از افزایش سهم مصرف خانگی فرآورده‌های گوشتی خبر می‌دهد، افزود: به طور معمول سهم مصرف خانگی از مصرف فرآورده‌های گوشتی ۳۵ درصد است که در روزهای اخیر با قرنطینه خانگی درصدی افزایش یافته است.وی ارائه آمار دقیق میزان افزایش سهم مصرف خانگی فرآورده‌های گوشتی را با توجه به پراکندگی آن غیر ممکن دانست.به گفته حسین زاده ؛ افزایش سهم مصرف خانگی فرآورده‌های گوشتی به هر میزان که باشد نتوانسته است جبران کاهش تقاضای در بخش غیر خانگی را جبران کند.

عضو هیات مدیره انجمن فرآورده‌های گوشتی ایران با اشاره به کاهش ظرفیت کارخانه‌های تولیدی، اظهار کرد: شاهد افت ۶۰ درصدی تولید فرآورده‌های گوشتی در کارخانه‌ها در پی شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال گذشته هستیم.حسین زاده در پاسخ به این پرسش که آیا میزان زیان کارخانه‌ها تولید فرآورده‌های گوشتی برآورد شده است، اظهار کرد: ۸۵ درصد از هزینه تولید مربوط به دو ماده اولیه گوشت قرمز و مرغ است، در چندماه اخیر این دو ماده اولیه اصلی تولید فرآورده‌های گوشتی، نه تنها افزایش قیمت نداشته بلکه با کاهش قیمت نیز روبه‌رو بوده است در نتیجه زیان حاصل از کاهش تقاضا بیشتر مربوط به هزینه‌های سربار می‌شود.وی از جمله این هزینه‌های سربار را افزایش حقوق دستمزد، حمل و نقل و … عنوان کرد.حسین زاده یادآور شد: تولید فرآورده‌های گوشتی ارزش افزوده چندانی به همراه ندارد و تنها میزان فروش تضمین کننده سود تولیدکننده است.وی خواستار حمایت دولت از صنعت فرآورده‌های گوشتی شد و افزود: این حمایت‌ها می‌تواند در قالب بخشودگی مالیاتی یا حق بیمه کارفرما باشد.عضو هیات مدیره انجمن فرآورده‌های گوشتی ایران از نامه نگاری متعدد این انجمن با دستگاه‌های ذی‌ربط خبر داد.حسین زاده با تاکید بر اینکه به‌رغم ‌مشکلات مالی پیش آمده کارخانه‌ها پرسنل خود را حفظ کرده‌اند، ابراز امیداوری کرد دولت با بخشش در مالیاتی یا حق بیمه کارفرما به یاری آن بیاید.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.