هنگامی که نوبت به حفظ سلامت در دوران بیماری کورونا ویروس می رسد، مهم است که ما نه تنها در خانه بمانیم بلکه اطمینان حاصل کنیم که هر چیزی را که به خانه هایمان می رسانیم آلوده نباشند. این مورد به خصوص با مواد غذایی ما مرتبط است – به خصوص اگر آنها را از فروشگاه مواد غذایی محلی خود انتخاب کرده باشیم.
هنگامی که نوبت به حفظ سلامت در دوران بیماری کورونا ویروس می رسد، مهم است که ما نه تنها در خانه بمانیم بلکه اطمینان حاصل کنیم که هر چیزی را که به خانه هایمان می رسانیم آلوده نباشند. این مورد به خصوص با مواد غذایی ما مرتبط است – به خصوص اگر آنها را از فروشگاه مواد غذایی محلی خود انتخاب کرده باشیم.
به گزارش اکودام به نقل از شفقنا، بنابراین برای اینکه مطمئن شویم مواد غذایی که خرید کرده ایم بی خطر هستند، راه هایی برای تمیز و ضد عفونی کردن آنها وجود دارد. به گفته پزشکان مردم نباید از غذای خود بترسند. کرونا ویروس ناشی از غذا نیست. اما با استفاده از این منطق که قطرات تنفسی روی آنها وجود دارد، و با وجود اینکه می توانند روی بسته بندی ها فرود بیایند، سالم سازی مواد غذایی به محافظت و سلامت افراد کمک می کند.
راه حل های ساده برای تمیز کردن درست مواد غذایی:
نگه داشتن خریدهای غیر ضروری خارج از منزل
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، اگر به خریدهایی که کرده اید فوراً احتیاج ندارید، بهتر است مدت سه روز هر نوع مواد کنسرو شده یا کالاهایی که فاسد نمی شوند را در خارج خانه بگذارید.
کیسه های پلاستیکی مواد غذایی را دور اندازید
سایر مواد اضافی که از فروشگاه آورده اید، مانند کیسه های مواد غذایی پلاستیکی یا کاغذی، باید دور ریخته شوند.
هر بسته بندی خارجی مواد غذایی را دور بریزید
میوه ها و سبزیجات را ضد عفونی کنید
میوه ها و سبزیجات تازه باید همیشه شسته شوند. آنها را باید با آب شستشو داده و اطمینان حاصل کنیم که خشک شده اند، زیرا اگر سبزیجات مرطوب را در یخچال قرار دهیم ، می تواند باعث رشد باکتری ها شود. روش دیگربهداشتی کردن مواد غذایی با یک ماده ضد عفونی کننده استاندارد است.
ظروف نگه داری مواد غذایی را تغییر دهید
برای مواد غذایی مانند نان که اغلب در پلاستیک بسته بندی می شود، بهتر ابتدا پلاستیک را ضد عفونی کرده و سپس آن را داخل یک ظرف دیگر بیاندازید بدون آنکه پلاستیک را لمس کند. این به محافظت از هرگونه آلودگی متقابل کمک می کند.
اسپری و ضد عفونی کردن مواد غذایی
مواد غذایی بزرگ مانند کوزه های ترشی یا سطل ماست را می توان به طور مستقیم اسپری کرد و با یک ماده ضد عفونی کننده تمیز کرد.
ظروف مواد غذایی را بیش از حد تمیز کنید
مواد غذایی تمیز و ضد عفونی شده را باید روی یک بشقاب تمیز ریخته، سپس از بسته بندی آن مواد غذایی خلاص شد و دست های خود را بشویید.
بعد از اتمام تمیز کردن و ضد عفونی کردن مواد غذایی، سطوح را نیز ضد عفونی کنید.