مرغ و گوشت قرمز در ماه مبارک رمضان گران نمی‌شود - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام:

مرغ و گوشت قرمز در ماه مبارک رمضان گران نمی‌شود

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: به دلیل تولید و ذخیره زیاد، قیمت مرغ و گوشت قرمز در ماه مبارک رمضان از نرخ مصوب بالاتر نخواهد رفت.

به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، حسن عباسی معروفان تاکید کرد: مردم برای خرید گوشت و مرغ عجله نکنند؛ چراکه تا آخر سال افزایش قیمتی در این حوزه وجود نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه صادرات به گونه‌ای خواهد شد که کمبودی در بازار ایجاد نشود، افزود: گوشت مرغ و قرمز به میزان کافی و با قیمت مناسب در بازار موجود است و در هر ساعتی از شبانه روز در فروشگاه‌ها مرغ و گوشت تازه و منجمد با قیمت مصوب وجود دارد و در دسترس همگان است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام با اشاره به اینکه با توجه به شرایط موجود نباید بگذاریم تولید کنندگان متضرر شوند گفت: مرغ را از مرغداری‌ها با قیمت مصوب خریداری می‌کنیم و تا اطلاع ثانوی این خرید ادامه خواهد داشت تا زمانی که مرغ مازاد در بازار وجود داشته باشد خرید تضمینی ادامه دارد.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.