نگرانی پزشکان از کاربرد دستگاه تنفس مصنوعی برای بیماران کرونایی - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵

نگرانی پزشکان از کاربرد دستگاه تنفس مصنوعی برای بیماران کرونایی

با وجود تلاش مقام‌ها و مسئولان بهداشتی و درمانی کشورهای جهان برای فراهم آوردن دستگاه‌های ونتیلاتور جهت درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا، برخی پزشکان با ابراز نگرانی، از کاربرد دستگاه‌های تنفس مصنوعی برای بیماران، پرهیز می‌کنند.

به گزارش اسوشیتدپرس از نیویورک، علت پرهیز پزشکان از کاربرد ونتیلاتور، آمار غیرمعمول و بالای مرگ و میر بیماران کرونایی در بیمارستان هایی است که از این دستگاه استفاده می کرده اند به گونه ای که برخی پزشکان از  احتمال زیان رساندن این دستگاه ها به برخی بیماران کرونا ابراز نگرانی می کنند.

دستگاه ونتیلاتور، گاز اکسیژن را وارد ریه بیماری می کند که شش هایش از کار افتاده است، اما کاربرد این دستگاه، مستلزم تزریق داروهای آرامبخش به بیمار به منظور وارد کردن و قرار دادن لوله در گلویش است.

هرچند مرگ ومیر در چنین بیمارانی، صرف نظر از علت نیازمندی آنان به دستگاه کمک تنفسی، معمول است و به گفته کارشناسان به طور کلی ۴۰ تا ۵۰ درصد بیماران دارای مشکلات شدید تنفسی که از ونتیلاتور استفاده می کنند، جان خود را از دست می دهند، اما به گفته مقام های شهر نیویورک، ۸۰ درصد یا بیشتر بیماران مبتلا به این ویروس که در این شهر به این دستگاه متصل شده اند، جان خود را از دست داده اند.

به گفته دکتر آلبرت ریتزو رئیس انجمن بیماری های ریوی آمریکا، نسبت مرگ و میر بالاتر از حد عادی، در شهرها و ایالت های دیگر ایالات متحده نیز دیده شده و گزارش های همانندی نیز آمار مرگ و میر بیماران متصل به ونتیلاتور را در انگلیس ۶۶ درصد و در ووهان چین ۸۶ درصد نشان داده است که علت آن مشخص نیست و شاید به وضع جسمانی بیمار پیش از ابتلا یا شدت بیماری در هنگام وصل شدن به این دستگاه، بستگی داشته باشد.

اما برخی از کارشناسان بهداشت و درمان گمان می کنند که خود این دستگاه با فعالسازی یا تشدید واکنش زیان بار نظام مصونیت برخی بیماران، وضع آنان را بدتر می کند.

ویروس تازه کرونا که هنوز درمان دارویی یا واکسنی برای پیشگیری از آن ساخته نشده، عضو خانواده ویروسی است که باعث بیماری هایی از سرماخوردگی تا بیماری های شدیدتر می شود.

تاکنون بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از ساکنان کره زمین به این ویروس ناشناخته و نوظهور که همه گیری گسترده آن از اواخر سال گذشته میلادی در شهر ووهان چین آغاز شد، جان خود را از دست داده اند.

سرخط اخبار بهداشت و سلامت

بهداشت و سلامتدستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو + نامه

رئیس جمهوری، به وزیر ارتباطات دستور داد طرح فروش اینترنتی دارو بدون هماهنگی با وزیر بهداشت، اجرا نشود.

بهداشت و سلامتایران برنده جایزه جهانی بدون دخانیات شد

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران پس از اهدای جایزه جهانی بدون دخانیات ۲۰۲۵ به معاون حقوقی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از وی به دلیل رهبری حقوقی در عرصه سلامت تقدیر و تشکر کرد.

بهداشت و سلامتاعلام تخلف سازمان غذا و دارو از سوی هیئت مقررات‌زدایی

دبیرخانه هیئت مقررات‌زدایی اعلام کرد: سازمان غذا و دارو با ممنوع کردن همکاری داروخانه‌ها با سکوهای اینترنتی دچار تخلف شده و خلاف مصوبه هیئت مقررات‌زدایی و رأی دیوان عدالت اداری عمل کرده است.

بهداشت و سلامتنامه رئیس نظام پزشکی به پزشکیان درباره توزیع برخط دارو

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، در نامه ای به رئیس جمهوری، نسبت به عرضه برخط دارو و خدمات آزمایشگاهی، ابراز نگرانی کرد.