تولید فلفل دلمه صادراتی در لالی - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳

تولید فلفل دلمه صادراتی در لالی

سرپرست جهاد کشاورزی لالی گفت: تولید فلفل دلمه صادراتی برای نخستین بار در لالی با رنگ‌های مختلف در یک گلخانه با موفقیت انجام شد.

علی عباس مظاهری روز شنبه بیان کرد: سعید تاج گر از گلخانه داران جوان شهرستان لالی با همت بلند خود توانست برای نخستین بار در لالی محصول فلفل دلمه با رنگ‌های مختلف را در گلخانه ۸۰۰  متری با موفقیت تولید کند.

وی افزود: بهره‌برداران و تولیدکنندگان شهرستان لالی می‌توانند گلخانه‌های خود را به سمت تولید فلفل دلمه‌ای سوق دهند چون به لحاظ اقتصادی بسیار به صرفه است.

سرپرست جهاد کشاورزی لالی ادامه داد: این محصول در یک دوره شش ماهه برداشت می‌شود و از هر هزار متر مربع گلخانه ۸ تا ۱۰ تن فلفل دلمه برداشت شود.

وی گفت: این جوان توانسته با استفاده از روش‌های کنترل بیولوژیک و مدیریت دما و رطوبت یک محصول صددرصد سالم و ارگانیک تولید کند.

سرپرست جهاد کشاورزی لالی افزود : محصول گلخانه‌دار جوان شهرستان لالی به دلیل کیفیت بالای محصول در سطح بین المللی، به استان اصفهان منتقل و از آنجا به کشور روسیه صادر شد.

استان اصفهان و مرکزی از استان‌های پیش رو در تولید فلفل دلمه ای گلخانه ای هستند.

سرخط اخبار کشاورزی

کشاورزیبیمه محصولات کشاورزی در اجرای حمایت از کشاورزان ضروری است

به گزارش خبرگزاری مهر، پیمان فلسفی، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی در برنامه سیما گفت: محصولات اساسی به ویژه گندم به عنوان یک...

کشاورزیبیمه محصولات کشاورزی در اجرای حمایت از کشاورزان ضروری است

به گزارش خبرگزاری مهر، پیمان فلسفی، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی در برنامه سیما گفت: محصولات اساسی به ویژه گندم به عنوان یک...

کشاورزیهر کیلوگرم گوشت گوسفندی ۸۵۰ و هر دست کله‌وپاچه ۸۷۰ هزار تومان شد

به گزارش خبرنگار مهر، رصد امروز پنجشنبه اول آذر ۱۴۰۳ از بازار کالاهای اساسی نشان می‌دهد هر کیلو گرم گوشت مرغ بین ۹۲ تا ۹...

کشاورزیکاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رفیعی‌پور، رئیس سازمان دامپزشکی کشور و معاون وزیر جهاد کشاورزی امروز چهارشنبه در رویداد مه...