۴۴۱ نوبت بازدید از مراکز عرضه مواد خامی دامی مهاباد انجام شد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

۴۴۱ نوبت بازدید از مراکز عرضه مواد خامی دامی مهاباد انجام شد

مدیر شبکه دامپزشکی مهاباد گفت: در قالب طرح نوروزی تشدید نظارت بر بازار، ۴۴۱ نوبت بازدید از مراکز تولید و توزیع فرآورده‌های خام دامی این شهرستان انجام شد.

عباس آغاز روز دوشنبه اظهار داشت: این طرح از ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ تا ۱۵ فروردین امسال با مشارکت سه گروه دامپزشکی در قالب ۲ اکیپ سیار و یک اکیپ ثابت در این شهرستان اجرا شد.

وی افزود: در مدت اجرای این طرح، ۵۲۸ کیلوگرم فرآورده خام دامی شامل گوشت قرمز، گوشت مرغ، آلایش مرغی و دامی غیرقابل مصرف کشف و ۲ باب مغازه نیز به دلیل تخلف پلمب و سه دستگاه خودرو حامل مرغ زنده نیز توقیف شد.

وی از عرضه‌کنندگان و تولیدکنندگان فرآورده‌های خام دامی شهرستان خواست تا با توجه به احتمال شیوع بیماری کرونا، ضمن رعایت اصول بهداشتی و قوانین موجود، با گروه‌های نظارت دامپزشکی همکاری لازم را داشته باشند.

وی همچنین از شهروندان نیز خواست درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تماس با شماره های ۴۲۴۴۲۲۲۸ و ۴۲۴۴۲۲۲۹ این شبکه اطلاع دهند تا در کمترین زمان موضوع بررسی شود و از خرید گوشت دام از قصابان دوره گرد و گوشت‌هایی که ممهور به مهر دامپزشکی نباشند، خودداری کنند.

مدیر شبکه دامپزشکی مهاباد به شهروندان اطمینان داد که فرآورده‌های خام دامی که در کشتارگاه با نظارت بازرسان این شبکه ذبح شده و ممهور به مُهر دامپزشکی است، به طور کامل سالم و بهداشتی است.

در شهرستان مهاباد ۲۴۰ هزار راس دام سبک، ۲۴ هزار راس دام سنگین، ۵۰۰ راس تک سمی و پنج هزار قلاده سگ وجود دارد.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.