استمرار روند نزولی قیمت مرغ در بازار - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵
معاون دام وزارت جهاد کشاورزی:

استمرار روند نزولی قیمت مرغ در بازار

معاون وزارت جهاد کشاورزی: استمرار کاهش مصرف گوشت مرغ باعث کاهش قیمت و ضرر و زیان هنگفت مرغداران شده است.

معاون امور تولیدات دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: استمرار کاهش مصرف گوشت مرغ باعث کاهش قیمت و ضرر و زیان هنگفت مرغداران شده واگر برای ان چاره‌ای اندیشیده نشود، تولید این کالا درماه‌های آینده با مشکل مواجه خواهدشد.
مرتضی رضایی افزود: مرغ اصلی‌ترین پروتئین مصرفی مردم است و قیمت آن همواره به عنوان یک شاخص اقتصادی درکشور مورد توجه بوده است.
وی با بیان اینکه در دو ماه گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا، مصرف گوشت مرغ در کشور به میزان قابل توجهی کاهش یافته است گفت: کاهش تقاضا باعث افت قیمت این کالا شده و درحالیکه قیمت مصوب هرکیلو گوشت مرغ در خورده فروشی‌ها ۱۲ هزار ۹۵۰ تومان تعیین شده، اما امروزاین کالا با قیمتی پایین‌تر از نرخ مصوب عرضه می‌شود که این مسئله ضرر وزیان زیادی متوجه مرغداران کرده است.
معاون امور تولیدات دام وزارت جهاد کشاورزی بابیان اینکه حمایت از مرغداران در شرایط فعلی یک ضرورت است گفت: تمهیداتی اندیشیده شده تا با پرداخت کمک‌های بلاعوض و همچنین استمهال وام‌های مرغداران، ابخشی از ضرر وزیان این تولیدکنندگان را جبران کنیم.
وی باتاکید براینکه اگر ضرر و زیان مرغداران جبران نشود ممکن است بسیاری ازآن‌ها دست از تولید بکشند گفت: با توجه به اینکه فرآیند پروروش مرغ یک بازه ۴۵ تا ۵۰ روزه است اگر مرغداران به استمرار تولید تشویق نشوند، قطعا درماه‌های آینده با مشکل تامین این کالا مواجه خواهیم شد.
وی افزود: هم اکنون ۲۰ تا ۲۵ درصد مازاد تولید داریم وبرای تشویق صاحبان این صنعت به استمرار تولید، عوارض صادرات این محصول را کاهش خواهیم داد تا مرغداران بتوانند مازاد تولید خود را صادرکنند.
معاون امور تولیدات دام وزارت جهاد کشاورزی با توجه انباشتگی مرغ در واحد‌ها وضرر وزیان مرغداران تصریح کرد: باید همه تلاشمان را بکاربگیریم تا این صنعت بزرگ سرپا بماند و فعالان این صنعت همچنان به ادامه تولید تشویق شوند.
سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.