نجات ۹ بال سهره طلایی از چنگال شکارچیان در الموت قزوین - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

نجات ۹ بال سهره طلایی از چنگال شکارچیان در الموت قزوین

۹ بال سهره طلایی که با روش زنده‌گیری در چنگال شکارچیان الموت شرقی قزوین اسیر شده بودند، با مداخله محیط‌بانان نجات یافته و به طبیعت بازگشتند.

به گزارش اکودام، مسؤول سرمحیط بانی الموت شرقی شهرستان قزوین روز یکشنبه در این رابطه اظهار داشت: ۲ شکارچی پرنده در الموت با چسب زدن به شاخه‌های درختان و استفاده از کومه و تور، ۹ سهره طلایی را زنده گیری کرده بودند.

مصطفی قندی افزود: شکارچیان با استفاده از ۲ سهره طلایی که به همراه داشتند، نظر سهره‌های دیگر را به محیط تله گذاری شده جلب می‌کردند و با پاشیدن دانه و استفاده از کومه، این پرندگان را به دام می‌انداختند.

به گفته این مسؤول، ماموران محیط بانی پس از کسب اطلاع از همیاران زیست محیطی مبنی بر فعالیت این شکارچیان سریعا به محل مورد نظر اعزام شده و توانستند این متخلفان محیط زیست و حیات وحش را دستگیر کنند.

قندی اظهار داشت: از شکارچیان یک قبضه سلاح شکاری بادی و ادوات شکار پرنده کشف و ضبط شد و در نهایت با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.

به گفته مسؤول سرمحیط بانی الموت شرقی، سهره یکی از پرندگان نادر و کمیاب حیات وحش الموت است که همواره مورد هدف شکارچیان قرار می گیرد.

سهره یا فنج از خانواده پرندگان دانه خوار است که نوع طلایی آن به سهره آمریکایی نیز شهرت دارد.

بخش الموت شرقی شهرستان قزوین جزو مناطق حفاظت شده و شکار و تیراندازی ممنوع استان قزوین است.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.