امسال ۹۰ هزار تن گوشت قرمز و سفید در استان قزوین تولید می‌شود - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی قزوین:

امسال ۹۰ هزار تن گوشت قرمز و سفید در استان قزوین تولید می‌شود

قزوین- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: امسال پیش بینی می‌شود بیش از ۹۰ هزار تن گوشت قرمز و سفید در استان قزوین تولید شود.

به گزارش اکودام علی شاپور زاده اظهار داشت: استان قزوین از مراکز مهم تولیدات فرآورده‌های گوشتی کشور است و با برنامه ریزی صورت گرفته این تولیدات در تأمین نیازهای کشور نقش اساسی دارد.

وی افزود: در سال جاری پیش بینی می‌شود ۹۰ هزار تن گوشت قرمز و سفید در استان قزوین تولید شود که از این میزان گوشت تولیدی ۶۰ تا ۶۵ هزار تن سهم گوشت سفید یا مرغ و مابقی به گوشت قرمز اختصاص دارد.

شاپور زاده یادآور شد: واحدهای تولیدکننده محصولات دامی از جمله گوشت در استان قزوین آمادگی دارند تا در صورت افزایش میزان تقاضا در بازار، ظرفیت تولید خود را افزایش دهند.

وی بیان کرد: سالانه ۴۰۰ هزار تن انواع محصولات دامی در استان قزوین تولید می‌شود.

شاپور زاده تصریح کرد: با وضعیت مناسب تولید گوشت در استان هیچ کمبودی در زمینه فرآورده‌های گوشتی نداریم و با توزیع مناسب آن در مراکز مختلف و فروشگاه‌ها مردم می‌توانند نیازهای خود را تأمین کنند.

سرخط اخبار دام، طیور و آبزیان

دام، طیور و آبزیانجوجه‌ریزی به ۱۵۰ میلیون قطعه افزایش می‌یابد

 محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر تداوم تولید گوشت قرمز در داخل کشور اظهار کرد: تلاش ما بر ای...

دام، طیور و آبزیانخلف وعده وزارت اقتصاد وسازمان امور مالیاتی در معافیت مالیاتی کنسرو

مسعود بختیاری، رئیس هیأت مدیره انجمن کنسرو ایران در نشست خبری همایش ماهیگیری مسئولانه و زنجیره ارزش تون‌ماهیان گفت: کن...

دام، طیور و آبزیانماهیگیری مسئولانه در راستای احیای ذخائر آبزیان است

همایش ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تون‌ماهیان پس از ۱۷ سال وقف، دوم بهمن ۱۴۰۲ در هتل المپیک برگزار می‌شود...

دام، طیور و آبزیانایران در صید تون‌ماهیان رتبه سوم و پنجم جهانی را دارد

دوم بهمن ۱۴۰۲ همایش ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تون‌ماهیان برگزار می‌شود. عباس مختاری، مدیرکل دفتر بهبود...