معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان با تاکید بر اینکه مرغداران نگران مازاد تولید نباشند، از ذخیره سازی حدود ۵۰ تن مرغ مازاد تولید به صورت روزانه در استان خبر داد.
آرش فرزام صفت روز جمعه میزان تولید روزانه گوشت مرغ در استان را نزدیک به ۵۳۰ تن عنوان و تصریح کرد: در حال حاضر روزانه ۱۵۰ تن گوشت مرغ در استان مصرف و حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ تن به خارج از استان صادر می شود.
وی ادامه داد: در این میان روزانه بین ۵۰ تا ۸۰ تن نیز مازاد تولید گوشت مرغ در استان داریم که برای مدیریت و به منظور آسیب نرسیدن به تولید کنندگان برنامه ریزی کرده ایم.
وی علت این حجم تولید مرغ مازاد در شرایط کنونی را شیوع ویروس کرونا و بدنبال آن تعطیلی رستوران ها، تالارها و مراکز شبانه روزی عنوان و تصریح کرد: برای مدیریت این موضوع تصمیم گرفتیم تا از طریق زنجیره های تولید و اتحادیه مرغداران این مازاد تولید، خریداری و ذخیره سازی شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان افزود: بخشی از مرغ نیز به طور زنده به تهران ارسال می شود؛ ضمن آنکه شرکت پشتیبانی امور دام قبل از این فقط مرغ هایی با وزن کمتر از یک کیلو و ۸۰۰ گرم را می خرید اما اکنون موظف شده تا مرغ با وزن دو کیلو و ۲۰۰ گرم را نیز خریداری کند.
قیمت مصوب مرغ تنظیم بازار ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان تعیین شده اما در حال حاضر با توجه به شرایط ایجاد شده ناشی از شیوع کرونا قیمت مرغ تا ۹ هزار و ۵۰۰ تومان نیز در گیلان برای عرضه به مصرف کننده کاهش داشته است.
در گیلان حدود یک هزار واحد مرغداری فعال است.