احتمال تاخیر در کوچ عشایر - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

احتمال تاخیر در کوچ عشایر

باتوجه به شیوع ویروس کرونا احتمال دارد کوچ عشایر مازندران با تاخیر انجام شود.

سیدصمد کاظمی رئیس اداره امور عشایر جهاد کشاورزی مازندران، گفت: زمان کوچ عشایر به ییلاق‌های مازندران خردادماه هر سال است که باتوجه به شرایطی که داریم و شیوع ویروس کرونا احتمال دارد کوچ عشایر با تاخیر انجام شود.
او افزود: درحال حاضر عشایر در مناطق پایین‌دست استان هستند و هنوز به مرتع کوچ نکردند.

رئیس اداره امور عشایر جهاد کشاورزی مازندران گفت: زمان کوچ فرصتی است که برخی از مراتع که در مناطق سردسیر استان سرسبز شوند.

او افزود: طی این مدت ۵ هزار خانوار عشایر مازندران کوچ کرده و جابه‌جا می‌شوند و زمان بازگشت آن از ییلاق‌ها به سمت قشلاق مهر ماه خواهد بود.

کاظمی با تاکید بر اینکه توصیه ما به عشایر این است در ارتباط با زمان کوچ با مسؤولان مربوطه هماهنگ باشند و براساس زمان‌بندی تعیین شده کوچ کنند، گفت: تصمیم بر این است کوچ عشایر ازطریق خودرو باشد و اکیپ بهداشت به‌صورت سیار از عشایر و دام‌ها مراقب کنند.

رئیس اداره امور عشایر جهاد کشاورزی مازندران گفت: تاکنون ۵ هزار و ۹۲۰ خانوار عشایر در استان شناسایی شدند که معیشت اصلی عشایر دامداری است.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.