جلوگیری از خروج دام قاچاق از مرزهای استان آذربایجان غربی - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

جلوگیری از خروج دام قاچاق از مرزهای استان آذربایجان غربی

گروه ناجا - فرمانده مرزباني استان آذربایجان غربی گفت: مرزبانان هنگ مرزی سردشت توانستند از خروج 35 رأس گاو قاچاق از مرزهای کشور جلوگیری کنند

سردار “یحیی حسین خانی” در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس در تشریح این خبر اظهار داشت: در راستای مبارزه با قاچاق احشام در مرزها ، مرزبانان هنگ مرزی سردشت حین کنترل و پایش نوار مرزی با مشاهده تعدادی قاچاقچی که قصد داشتند احشام قاچاق را به صورت چوپانی از مرز خارج کنند، بلافاصله برای ممانعت از خروج، به تشدید کنترل منطقه مرزی پرداختند.

وی افزود: مرزبانان با هوشیاری و در عملیاتی غافلگیرانه توانستند از خروج ۳۵ رأس گاو قاچاق از مرزهای کشور جلوگیری کنند.

فرمانده مرزبانی استان آذربایجان غربی با اشاره به اینکه قاچاقچیان با استفاده از تاریکی شب متواری شدند، تصریح کرد: ارزش ریالی احشام مکشوفه برابر نظر کارشناسان ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.

سردار حسین خانی با بیان اینکه شناسایی و دستگیری قاچاقچیان در دستور کار مرزبانان استان است، خاطرنشان کرد: مرزبانان با اشراف و کنترل دقیق نوار مرزهای استان از ورود و خروج هرگونه قاچاق جلوگیری می کنند.

سرخط اخبار اقتصاد و دامداری

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و دامداریخرید حمایتی گوشت از دامدار راه حلی برای تنظیم بازار

افشین صدردادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: زمانی ارز ترجیحی حذف شود، قیمت در داخل افزایش می یابد که در داخل تولید وجود...

اقتصاد و دامداریصنعت شیلات کشور ظرفیت افزایش ۳۰ درصد تولید را دارد

رئیس سازمان شیلات گفت: ۱۸۴ پروژه در حوزه شیلات وجود دارد که با اولویت‌بندی آنها امکان افزایش بیش از ۳۰ درصدی تولید در بخش ماهیان سردابی و گرمابی کشور وجود دارد.

اقتصاد و دامداریحذف ارز ترجیحی گوشت قرمز امروز در ستاد تنظیم بازار تعیین‌تکلیف می‌شود

امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و درباره حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز تصمیم‌گیری می‌شود.