افزایش ۱٫۵ برابری برداشت گندم در دامغان - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : چهارشنبه, ۷ خرداد , ۱۴۰۴

افزایش ۱٫۵ برابری برداشت گندم در دامغان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان گفت: برداشت گندم در این شهرستان نسبت به سال گذشته یک و نیم برابر افزایش داشته است.

سیدمحسن طباطبائیان صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: برداشت گندم در مزارع شهرستان دامغان از اواخر خردادماه آغاز شده است.

وی با بیان اینکه برداشت گندم از سوی کشاورزان شهرستان دامغان با ۱۱ دستگاه کمباین (چهار دستگاه بومی و هفت‌ دستگاه غیربومی) آغاز شد، تصریح کرد: کار برداشت گندم این شهرستان در اواخر مردادماه سال جاری به اتمام رسید.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان با اشاره به سطح زیرکشت گندم در سال زراعی قبل این شهرستان گفت: سطح زیرکشت این محصول استراتژیک در این شهرستان حدود یک‌هزار و ۳۶۴ هکتار بوده است.

طباطبائیان میزان تولید گندم امسال را حدود چهار هزار و ۹۸۶ تن عنوان کرد و گفت: میزان برداشت گندم در سال گذشته سه هزار و ۴۰۰ تن بوده که نشان می‌دهد این محصول استراتژیک نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

وی درباره خرید تضمینی گندم نیز گفت: بخشی از این محصول در مراکز خرید تضمینی از سوی اداره بازرگانی و چهار مرکز دامغان، رودبار، کلاته و قدرت‌آباد خریداری شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان اضافه کرد: بخشی از محصول گندم نیز به‌عنوان بذر خودمصرفی برای سال زراعی آینده مورداستفاده قرار می‌گیرد.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی
قاسم پیشه‌ور

اقتصاد و کشاورزیپتانسیل تولید ۳ میلیون و ۵۰۰ هزارتن برنج در کشور وجود دارد

قاسم پیشه‌ور عضو اتاق اصناف کشاورزی گفت: با توجه به آنکه کشت برنج بصورت سنتی و غرقابی انجام می شود، از این رو اجرای کشت ...

اقتصاد و کشاورزیانتخابات کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران برگزار شد

در انتخابات هیئت رییسه کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق تعاون ایران رییس جدید این کمیسیون انتخاب شد.

اقتصاد و کشاورزیانبه و موز، موتور محرک توسعه کشاورزی و اشتغالزایی در چابهار

زاهدان - موز و انبه چابهار؛ محصولاتی که با توسعه سطح زیر کشت، نه تنها فرصت‌های شغلی تازه‌ای برای جوانان بومی ایجاد کرده‌ بلکه نقش مهمی در کاهش وابستگی کشور به واردات ایفا می‌کنند.

اقتصاد و کشاورزیامنیت غذایی پایدار با حفظ تنوع زیستی و منابع ژنتیکی

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: برای دستیابی به امنیت غذایی پایدار، راهی جز حفاظت از منابع ژنتیکی و تنوع زیستی در کشور نداریم.