بهره‌گیری از پهپادهای سم‌پاش‌های کشاورزی برای مبارزه با ویروس کرونا و ملخ صحرایی - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳

بهره‌گیری از پهپادهای سم‌پاش‌های کشاورزی برای مبارزه با ویروس کرونا و ملخ صحرایی

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی کشور، گفت: بخشی از شرکت‌های پهپادی اعلام آمادگی کرده‌اند که برای ضدعفونی کردن ساختمان‌ها، معابر و مناطقی که تردد در آن سخت است، مشارکت کنند که سم‌پاشی با کمک این پهپادها در مقابله با ویروس کرونا با جدیت و دقت انجام خواهد شد.

کامبیز عباسی در رابطه با استفاده از امکانات سم‌پاشی این مرکز برای سم‌پاشی مناطق و شهرهای آلوده به ویروس کرونا، اظهار کرد: حوزه مکانیزاسیون کشاورزی در ۶ سال گذشته به ناوگان سم‌پاشی خوبی مجهز شده است که می تواند در حوزه مبارزه با ویروس کرونا، کارایی داشته باشد.

وی افزود: این ناوگان در برخی از استان‌ها و شهرستان‌ها به کار گرفته شده که در این راستا با همکاری تراکتورداران حرفه‌ای و با هماهنگی ستاد کرونا می‌توانند از سم‌پاش‌های توربینی زراعی، توربینی باغی، سم‌پاش‌های لانس‌دار، پشتی موتوری و مه‌پاش‌ها استفاده کنند.

عباسی با اشاره به این نکته که در حوزه پاشش و سم‌پاشی هم ناوگان و سازندگان خوبی داریم، تصریح کرد: سم‌پاش‌های پشتی موتوری به وفور در کشور وجود دارد و در اختیار کشاورزان و ارائه‌کنندگان خدمات کشاورزی قرار گرفته است.

وی افزود: در حوزه سم‌پاشی‌های گسترده‌تر هم می‌توان از سم‌پاش‌های توربینی زراعی و توربین باغی برای مبارزه با کرونا استفاده کرد.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در رابطه با استفاده از پهپادها برای سم‌پاشی مناطق شهری آلوده به ویروس کرونا، خاطرنشان کرد: بخشی از شرکت‌های پهپادی اعلام آمادگی کرده‌اند که برای ضدعفونی کردن ساختمان‌ها، معابر و مناطقی که تردد در آن سخت است، مشارکت کنند که سم‌پاشی با کمک این پهپادها در مقابله با ویروس کرونا با جدیت و دقت انجام خواهد شد.

وی با اشاره به این که از ابتدای سال جاری شبکه پهپاد سم‌پاش‌ها را در بخش مکانیزاسیون فعال کرده‌ایم، تأکید کرد: ستاد مقابله با کرونا از طریق سازمان‌های جهاد کشاورزی استانی و با اعلام فراخوان به تراکتورداران حرفه‌ای و سم‌پاشان پهپادی می‌تواند از این امکانات استفاده کند.

وی با اشاره به هجوم ملخ صحرایی به استان های جنوبی کشور گفت: بخشی از این پهپادها در جبهه مقابله با ملخ صحرایی در استان‌های جنوبی در حال فعالیت هستند و با توجه با پتانسیل کشور، امکان به‌کار گیری این امکانات از طریق ستادهای مبارزه با کرونا و با هماهنگی با سارمان‌های جهاد کشاورزی و ادارات امور فناوری مکانیزاسیون میسر است.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی ادامه داد: در حال حاضر در یکی از مقاطع حساس کشور قرار داریم و در این مقطع به‌کارگیری درست از امکانات می تواند در موفقیت بیشتر ما مؤثر باشد.

سرخط اخبار کشاورزی

کشاورزیبیمه محصولات کشاورزی در اجرای حمایت از کشاورزان ضروری است

به گزارش خبرگزاری مهر، پیمان فلسفی، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی در برنامه سیما گفت: محصولات اساسی به ویژه گندم به عنوان یک...

کشاورزیبیمه محصولات کشاورزی در اجرای حمایت از کشاورزان ضروری است

به گزارش خبرگزاری مهر، پیمان فلسفی، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی در برنامه سیما گفت: محصولات اساسی به ویژه گندم به عنوان یک...

کشاورزیهر کیلوگرم گوشت گوسفندی ۸۵۰ و هر دست کله‌وپاچه ۸۷۰ هزار تومان شد

به گزارش خبرنگار مهر، رصد امروز پنجشنبه اول آذر ۱۴۰۳ از بازار کالاهای اساسی نشان می‌دهد هر کیلو گرم گوشت مرغ بین ۹۲ تا ۹...

کشاورزیکاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رفیعی‌پور، رئیس سازمان دامپزشکی کشور و معاون وزیر جهاد کشاورزی امروز چهارشنبه در رویداد مه...