۱۶۷۰ هکتار از اراضی فارس علیه ملخ سمپاشی شد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

۱۶۷۰ هکتار از اراضی فارس علیه ملخ سمپاشی شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی فارس اعلام کرد: یک هزار و ۶۷۰ هکتار از اراضی استان فارس برای مقابله با ملخ صحرایی سم‌پاشی شده است.

به گزارش اکودام محمدمهدی قاسمی جمعه با بیان اینکه مبارزه با پوره ملخ صحرایی در مناطق فارس در دست اقدام است، افزود: تا ۱۵ اسفندماه ۸۲۰ هکتار از اراضی شهرستان مهر، ۷۲۰ هکتار از اراضی شهرستان لامرد، ۲۰ هکتار از  اراضی قیر و کارزین، ۷۰ هکتار از اراضی خنج،  ۱۰ هکتار از اراضی لارستان و ۳۰ هکتار از اراضی فراشبند سمپاشی شده‌ است.

وی افزود: با توجه به پایش مناطق مختلف و بنابر گزارش‌های دریافتی، عملیات ردیابی در شهرستان‌های گراش، فیروزآباد، رستم و کازرون نیز صورت گرفته است که مساحتی افزون بر ۶۵هزار هکتار را در برمی‌گیرد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی فارس همچنین از ارسال روزانه فرم‌های مخصوص ردیابی و مبارزه به سازمان حفظ نباتات خبر داد و عنوان کرد: رونوشتی از این فرم‌ها نیز به دفتر فناوری‌های نوین سازمان جهاد کشاورزی فارس به منظور تهیه نقشه های پیش‌آگاهی ارسال می شود .

قاسمی ابراز داشت: با توجه به مصوبات جلسه بحران شهرستان مهر، نماینده شرکت خدمات هواپیمایی ویژه از باند فرودگاه مهر بازدید خواهد کرد و در صورت تایید با توجه به شرایط آب و هوایی و دریافت مجوزهای لازم در اسرع وقت هواپیما به منظور سمپاشی به منطقه اعزام خواهد شد.

موج جدید ملخ‌های صحرایی از شامگاه جمعه دوم اسفندماه جاری وارد جنوب فارس شده که بنا به اعلام مسوولان جهاد کشاورزی استان، حجم آن ۱۰ برابر حمله پارسال ملخ‌های صحرایی به کشور است.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.